banner198

Kurşunlu’nun ulu çınarı 93 yaşında vefat etti

Kurşunlu eski Belediye Başkanlarından Ali Küskü, 93 yaşında vefat etti.

Kurşunlu’nun ulu çınarı 93 yaşında vefat etti
banner145

Kurşunlu eski Belediye Başkanlarından Ali Küskü, 93 yaşında vefat etti.

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinin en yaşlı insanlarından 1926 doğumlu Ali Küskü, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeni ile saat 16.30 sularında Kalekapu mahallesinde ki evinde yaşama gözlerini yumdu.

Kurşunlu Belediye Başkanı Yusuf Kenan Alpay’ın Başkanlıktan istifa etmesi ile boşalan makama; belediye meclisi tarafından seçilen Küskü, 1987-1989 yılları arasında Kurşunlu Belediye Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

Merhum Küskü’nün oğlu Meteoroloji mühendisi Tevfik Küskü, ulu bir çınarı kaybettiklerini ifade ederek,” Babam aklı başında, hayatı boyunca çalışkanlığı ile ön plana çıkmış ve topluma örnek olan yaşantısı ile insanları üzmemeye dikkate eden bir kişiliğe sahipti. Kurşunlumuzun sevilen insanlarındandı. Bir birimizin sözünü hep dinlerdik. Güzel bir ömür geçirdi. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi

Fotoğrafta Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker, 9 Temmuz 2016 tarihinde Ali Küskü ve oğlu Tevfik Küskü ile yapılan mülakatta bir arada görülüyor.

Eskipazar Devlet Orman Kereste Fabrikası'ndan muhasebe memuru olarak emekli olan Küskü’nün eşi, Rukiye Küskü’de 28.04.2015 tarihinde vefat etmişti. Küskü’nün, Ziya ve Tevfik isminde iki çocuğu bulunuyor.

Merhum Ali Küskü'nün cenazesi, 14 Ekim 2018 Pazar günü (yarın) Kurşunlu Merkez Hacı Recep camiinde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Kurşunlu Kabristanında toprağa verilecektir.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2018, 21:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet atılkan
Ahmet atılkan - 6 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sizede bu haberi verdiğiniz için teşekkür ederim.

Nuri onacak
Nuri onacak - 6 yıl Önce

ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN MEKÂNI CENNET OLSUN INŞALLAH

METİN KOÇ
METİN KOÇ - 6 yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN.

Tevfik Küskü
Tevfik Küskü - 6 yıl Önce

Kurşunlu muzun ulu çınarını kaybettik Allah mekanını cennet eylesin ruhu şad olsun

Tevfik Küskü
Tevfik Küskü - 6 yıl Önce

Sevgili babam ı kaybettik Allah mekanını cennet eylesin ruhu şad olsun

SIRADAKİ HABER