Çankırı'nın Kurşunlu İlçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele Günü kapsamında 3. Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

32 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuva, hem çekişmeli hem de centilmence mücadelelere sahne oldu. Sporcuların yoğun ilgi gösterdiği organizasyon, sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla gerçekleştirildi.

Turnuvada kadınlar kategorisinde Aynur Çeküç birinci, Zeynep Tatlıpınar ikinci oldu. Erkekler kategorisinde ise Sinan Koç birinciliği elde ederken, Atakan Nalbur ikinci, Fatih Kıraç ise üçüncü sırada yer aldı.

Etkinliğe Kurşunlu Kaymakam V. Hikmet Saka da katılım sağladı. Sporun birleştirici gücünün ön plana çıktığı turnuva, ilçe genelinde yoğun ilgi gördü.

Kurşunlu’nun asırlık çınarı 102 yaşındaki Ayşe Nine’ye anlamlı ziyaret
Kurşunlu’nun asırlık çınarı 102 yaşındaki Ayşe Nine’ye anlamlı ziyaret
İçeriği Görüntüle

Program sonunda dereceye giren sporculara çeşitli ödüller takdim edilirken, organizasyona katkı sağlayanlara da teşekkür edildi.

Kursunlu Uyusturucu Mücadele Masa Tenisi1

Kaynak: Bülten