Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde şehit Mahmut Taşdöğen, şehadet yıl dönümünde unutulmadı.
Kurşunlu Kaymakamı Osman Emre Öztürk, kurum amirleriyle birlikte aziz şehit Mahmut Taşdöğen’in kabrini ziyaret etti. Kabir başında Kur’an-ı Kerim okunarak şehidin ruhu için dualar edildi.
Kabir ziyaretinin ardından Kaymakam Öztürk ve beraberindeki kurum amirleri, şehit Mahmut Taşdöğen’in kıymetli eşi ve ailesini evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Kaymakam Osman Emre Öztürk, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede şehitlerin milletin gönlündeki müstesna yerinin hiçbir zaman unutulmayacağını ifade etti.
Öztürk, “Aziz şehidimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla yâd ediyor; kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Şehit Mahmut Taşdöğen’in şehadet yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaretle, şehitlerin aziz hatıralarına ve geride bıraktıkları emanetlerine duyulan vefa bir kez daha ortaya konuldu.






