banner198

Orta Elmalıkta Elvan Seydi Hazretleri Anıldı

Elvan Seydi Hazretlerini Anma Günü Ortanın Elmalık kasabasında Pazar günü yapıldı.

Orta Elmalıkta Elvan Seydi Hazretleri Anıldı
banner145

Elvan Seydi Hazretlerini Anma Günü Ortanın Elmalık kasabasında Pazar günü yapıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinliklerde Elmalık Kasabasının manevi önderlerinden Elvan Seydi Hazretleri anıldı.

Açılışta konuşan Elmalık Belediye başkanı Ömer Sevinçtekin “ Bundan 700 yıl önce bu toprakların bize vatan olmasına sağlayan, bugünde bizi o koruyucu birleştirici özelliğiyle burada toplayan Elvan Seydi Hazretlerini Rahmet minnet ve şükranla yad ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı olarak sizlere yakışan bir kasaba için elimizden gelen çabayı sarf etmekteyiz diyen Sevinçtekin, ”  Belediye Başkanınız olarak halkı yönetmek için değil, halka hizmet etmek için halkın gündelik yaşantısını kolaylaştırmak için bu görevde olduğumu söylemek isterim” dedi.

Açılış konuşmasının ardından İstanbul Elmalık Yaren Ekibi ile Çivi köyü Yaren Ekibi birer gösteri sundu. İlizyon gösterileri ve birbirinden eğlenceli yarışmalarla program devam etti. Çok sayıda Elmalıklı vatandaşın katıldığı programda gurbette yaşayan Elmalıklılar birbirleriyle hasret giderme fırsatı buldu.

Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı Şeref Malkoç,  Çorum Eski belediye başkanı ve SP GİK üyesi  Prof. Dr. Arif Ersoy, İş Adamı Namık Tanık,  Ankara Adli Tıp Kurumu Başkanı Uz.Dr. Ahmet Hakan Dinç, SP İl Başkanı Ömer Uzun, Orta Kaymakamı Fatih Özdemir,  Orta Belediye Başkanı Recep Koçak ve çok sayıda davetli katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER