banner198

Vekiller Şenliklere Katıldı

Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, hafta sonu düzenlenen köy ve belde şenliklerine katıldı.

Vekiller Şenliklere Katıldı
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, hafta sonu düzenlenen köy ve belde şenliklerine katılarak vatandaşlarla sohbet etti.

Cumartesi ve Pazar gününü köy ve beldelerde düzenlenen şenliklere ayıran Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, 12 Haziran seçimlerinde kendilerine destek veren köy sakinlerine teşekkür etti.

Cumartesi günü ilk olarak Atkaracalar Demirli 14. Geleneksel Keşkek Şölenine katılan Şahin ve Filiz, aynı gün içerisinde Çerkeş Hacılar Geleneksel Köy Şenliği, Orta Merkez 3. Paşasultan Yayla Şenliği, Eldivan Sarıtarla Köyü Hacı Zekeriya Hazretlerini Anma ve 1. Karadut Şenliklerine katıldı.

-HİZMET ETMENİN ONURUNU YAŞAYACAĞIZ

14.Geleneksel Demirli Köyü Keşkek Şöleni’nde konuşan Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, hafta içini meclis çalışmalarına ayırdıklarını, hafta sonunu ise köy şenliklerine katılarak vatandaşlarla birlikte geçirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

12 Haziran seçimlerinde büyük bir yarışı başarıyla tamamladıklarını söyleyen Hüseyin Filiz, “Bizlere büyük bir destek verdiniz. Ben şahsım ve Genel Başkanım Recep Tayip Erdoğan adına sizlerden helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin. Bizim bundan sonraki yarışımız hizmet siyaseti olacak. Hizmet için geldik ve sizlere hizmet etmenin onurunu yaşayacağız” diye konuştu.

Pazar günü ise Atkaracalar Çardaklı Beldesi 9. Geleneksel Keşkek Şöleni, Orta Kayılar Köyü Şükür Duası ve Orta Gökçeören Yayla Şenliğine katılan Çankırı Milletvekilleri akşam saatlerinde ise Kılıç ve Aydoğdu, Kamyon ve Dervişoğlu, Gezer ve Gamzeli, Bayrak ve Ayhan ailelerinin çocukları ile Çankırı Barosu avukatlarından Avukat Tuğba Demir’in düğün törenine katılarak genç çiftlerin nikah şahitliğini yaptılar.

- ŞENLİKLER, BİRLİK VE BERABERLİK ŞÖLENİ

 Atkaracalar Çardaklı Beldesi 9. Geleneksel Keşkek Şöleni’nde konuşan Ak Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Festival ve şenliklerin bir nevi kardeşliğin pekiştiği, ‘Birlik ve Beraberlik Şöleni’ olduğunu söyledi.

“Bugün burada gördüğümüz bu manzara bizi ziyadesiyle memnun etti” diyen Şahin,”Bu tür şölenler geçmişten günümüze var olan güzelliklerimizin gelecek nesillerimize taşınması için bir köprü vazifesi görüyor” dedi.

Bir ve beraber olduğumuzda bu milletin yapamayacağı hiçbir şeyin olamayacağını belirten Şahin,” Biz sizlerle birlikte zor gibi görünen sorunların kolaylıkla çözüldüğünü görüyoruz” diye konuştu.

Şahin,”Bizler bu ülkenin gerçek çimentosu olan Çankırılıyız. Her yerde öğünerek Çankırılı olduğumuzu ifade etmeliyiz. Belki bu güne kadar tarihte bu vatana ve millete gösterdiği bağlılığı hizmet olarak almamış olabilir. Ama bugün inanıyorum ki, son 9 yılda gelen hizmetler geçmişi yâd edercesine, geçmişin ihmallerini silercesine artarak devam ederek geliyor. Sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece, bizler 7 gün 24 saat milletvekiliniz olarak sizlerin emrinizdeyiz” şeklinde konuştu.

Şahin ve Filiz’e, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu eşlik ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER