banner198

Maximum Outlet mağazası Çankırıda açıldı

Kaliteli hizmet anlayışı yarım asırdır devam ediyor.

Maximum Outlet mağazası Çankırıda açıldı
banner145

Çankırı’nın en eski giyim markası Gerçekler Tekstil, ‘Maximum Outlet’ adlı yeni konsept mağazasını Türk Telekom karşısında açtı.

Çankırı’da giyim ve tekstil denilince ilk akla gelen Gerçekler markasının sahibi Ahmet ve Ömer Gerçek kardeşlerin yeni mağazası, Çankırı Vali vekili Haldun Aksalman, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı törenle açıldı.  

Değişen ve gelişen tüketici ihtiyaçlarını karşılamak üzere yenilikçi anlayışla ilk konsept mağazasını açtıklarını ifade eden Ömer Gerçek, giyim sektöründe Çankırı insanına yarım asrı aşkın bir süredir elde ettikleri deneyimle hizmet verdiklerini söyledi.

Sektöre ilk defa babaları merhum Esat Gerçek’in 1948 yılında açtığı küçük bir dükkanla adım attıklarını söylen Gerçek, “Sektörde her zaman öncülük yapmış gerçekler ailesi olarak kaliteli hizmet anlayışı yarım asırdır devam ediyor. Değişen ve gelişen Çankırı’ya yeni konsept mağazamızda ‘maksimum çeşit, minumum fiyat’ sloganıyla hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Özellikle gençlere yönelik ürünlerin yer aldığı Maximum Outlet giyim mağazası son derce modern dizaynıyla dikkat çekiyor.

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Betül iri
Betül iri - 5 yıl Önce

Burası nerde

SIRADAKİ HABER