banner198

Kurşunluda ki köprü yıkılmayı bekliyor

Uluslar arası E-80 karayolunda ulaşımı kangren haline getiren Kurşunlu Tren yolu üst geçidi yıkılmayı bekliyor

Kurşunluda ki köprü yıkılmayı bekliyor
banner145

Uluslar arası E-80 karayolunda ulaşımı kangren haline getiren Kurşunlu Tren yolu üst geçidi, aynı anda iki aracın yan yana güçlükle geçebildiği bir konumda bulunuyor.

Daha önce bir çok özel araç ve ağır vasıtanın köprü ayaklarına çarparak kaza yaptığı eski tren yolu üst geçidi, duble yol yapım çalışmaları nedeniyle genişleyen yolun tam ortasında kalıyor.

Hemen yanına yenisi yapılan ve ilk günlerde yükseklik seviyesinin düşüklüğü sebebiyle çok sayıda TIR ve kamyonun çarparak kaza yaptığı yeni tren yolu köprü ise tartışmaların odak noktası olmuş, ardından asfalt zemin kazılarak seviye yükseltilmiş ve araçların köprüye çarpmalarının önüne geçilmişti.

Hikayesi bununla da bitmeyen köprüde, o gün den bugüne bir çok yaralanmalı ve maddi hasarlı kaza olmasına rağmen hiçbir can kaybının yaşanmaması ise bir mucize olarak nitelendiriliyor.  

Bölgede tren yolu hattının eski köprüden alınarak yeni hatta bağlanması için sürdürülen çalışmaların tamamlanmasını bekliyor.

Çalışmalar Bitme Aşamasında

Çankırı Postası’nın bölgede yaptığı incelemeler, çalışmanın bitme aşamasına geldiğini gösteriyor.

Tren yolu köprüsünde yeni hattın raylarını döşeyen işçilerin çalışmasını yerinde görüntüleyen haber servisimiz, duble yol çalışmaları kapsamında tamamlanarak trafiğe açılan E-80 karayolu Kurşunlu geçişinde ki İstanbul yönünün bitmiş halini kare kare görüntüledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER