banner198

22. Dönem milletvekili Tevfik Akbaktan açıklama!

Ertelemenin perde arkası başlıklı Vedat Beki yorumuna 22. Dönem Çankırı AK Parti milletvekili Tevfik Akbak kendisiyle ilgili bölüme açıklama yaptı!

22. Dönem milletvekili Tevfik Akbaktan açıklama!
banner145

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22. Dönem Çankırı AK Parti milletvekili Tevfik Akbak, 3. Olağan İl Kongresi ile ilgili olarak gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin kaleme aldığı “Ertelemenin perde arkası” başlıklı yorumunda dile getirdiği “Malum adres Hunday Plaza” ile başlayan bölümle ilgili olarak “Burada tarafıma atfen yapılan ve okuyucuyu yanlış düşüncelere sevk eden yoruma katılmam mümkün değil!” dedi.

Tevfik Akbak, konuyla ilgili düşüncelerini şöyle sıraladı:

“Benim şahsım olarak Çankırı 3. Olağan İl Kongresi sürecinde yaşanan gelişmelere herhangi bir dahlimin olmamıştır,doğruda değildir! Ben bugün de olmak üzere cereyan eden gelişmelerle ilgili kongre için ne AK Parti Genel Merkez yöneticileri ne de bölge milletvekilleri ile herhangi bir temasım olmamıştır. Ne kimseyi aramışlığım ne de herhangi bir isme kongre ile ilgili bir tavassutta bulunmuşluğum yoktur! Yaşanan süreci sade bir vatandaş ve sadece Tevfik Akbak olarak takip etmekteyim! Aksini iddia edenlerise ıspata davet ederim. Hangi davranışımın ya da hareketimin sizlerde böylesi bir kanaat uyandırdığını da doğrusu merak ediyorum! Benim ticari hayatım siyasetimle ilgili değildir. Bugünkü ticari hayatımın 30 yıllık bir geçmişi vardır. Hunday Plaza ben milletvekili olmadan önce de vardı, bugün de var! Kişisel olarak işlerimin başındayım. Bunun dışında, cereyan eden gelişmelerin kaynağı ya da aktörü olarak gösterilmeme yönelik gayretleri kanıtlayıcı bulmuyor ve kınadığımı belirtmek istiyorum.

Ben Çankırı'da işi olan, yatırımı olan, Çankırı'nın hizmetinde olan bir vekil olarak, partiye gönül vermiş arkadaşlarımızın bu süreçteki ziyaretleri ve istişarelerini memleketin yararına olarak kabul ederim. Onun dışında genel merkezde birinin ya da birilerinin icraatlerine yönelik müdahale ya da yönlendirme şeklinde eylem içerisinde bulunmamın doğru olmayacağı çok açıktır.

Bütün bu gelişmelerin yanında Tevfik Akbak olarak lüzumu halinde her türlü siyasi açıklamayı da yapmaktan çekinmeyeceğimin bilinmesini isterim.”Ayrıca hemşehrilerimize tavsiyem herkes işini yapsın laf ve dedikodu yerine iş üretsin.”Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz”

Evet... 22. Dönem AK Parti Çankırı milletvekili Tevfik Akbak 'ın 3. Olağan İl Kongresi sürecini yaşadığımız şu günlerle ilgili olarak kendisinin duruşu ile ilgili düşünceleri böyle.

Bakalım, başta AK Parti siyasi kadroları olmak üzere bu mesaj nasıl algılanacak? Ve kimler sayın Akbak'ın yaptığı bu açıklamaya olumlu-olumsuz tepki gösterecek?

Çankırı Postası olarak AK Parti kanadındaki gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Konuyla ilgili diğer haberler!

Ertelemenin perde arkası!

AK Parti İl Kongresi ertelendi!

Genel Merkez Köroğlu dedi!

İlçe Başkanları Genel Merkezde



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER