banner198

Amerikalı öğrenciler Çankırıda...

Community Colleges For Internatioal Development heyeti Karatekin Üniversitesi Rektörünü makamında ziyaret etti.

Amerikalı öğrenciler Çankırıda...
banner145

Amerika Birleşik Devletleri Meslek Yüksekokullarının bir üst yapı organizasyonu olan CCID (Community Colleges For International Development) kuruluşundan gelen öğretim elemanları ve öğrenciler Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’ı ziyaret ettiler.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabit Erşahin ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rıza Gürbüz’ün de hazır bulunduğu CCID (Community Colleges For International) heyetinin Rektör Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’ı ziyareti sırasında Çankırı Karatekin Üniversitesi ile bilimsel işbirliği yapılmasının ve bu işbirliği sonucunda ortaya çıkarılacak olan projelerin paylaşımının nekadar önemli olduğunu dile getirdiler.

 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen CCID (Community Colleges For International Development) heyeti Rektör Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’tan Amerika Birleşik Devletleri öğrencilerinin Çankırı Karatekin Üniversitesinde staj yapmaları konusunda talepte bulundular. Heyet bu tür projelerin‚ etkinliklerin devam etmesinin her iki ülke üniversitelerine ve öğrencilerine çok şeyler katacağını söyleyerek bunların artarak devam edeceğini ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER