banner198

Video izle! Şampiyonluk çoşkusu sürüyor...

Türkiye Süper liginin son haftasında Denizlisporu 2-1 yenerek Şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’ta şampiyonluk kutlamaları devam ediyor.

Video izle! Şampiyonluk çoşkusu sürüyor...
banner145

Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlaması nedeniyle yurdun her yanında kutlamalar sürüyor.

 

Çankırı Beşiktaşlılar Derneği düzenlediği gecede Şampiyonluğu kutladı. Tarihi Çamaşırhanede gerçekleşen geceye, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Baro Başkanı İdris Şahin ve çok sayıda davetli katıldı. Ev sahipliğini Dernek Başkanı Davut Demirtaş’ın üstlendiği gecede, Şampiyonluk pastası protokol konuklarınca kesildi. Şampiyonluk kutlamaları Beşiktaşlılar Derneğince hazırlanan Beşiktaş tişörtlerinin hediye edilmesinin ardından müzik eşliğinde devam ettii.

 

Taraftarlar Atatürk Bulvarına siyah-beyaz dev bayrak astı.

 

Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının şampiyonluğu nedeniyle Atatürk Bulvarına büyük boyutta dev bir siyah-beyaz bayrak asmayı ihmal etmedi.

 

Taraftarlar Derneğinde yarın seçim günü!

Çankırı Beşiktaş Taraftarlar Derneği olağanüstü genel kurulu, yarın saat 14.00 de taraftarlar derneğinde yapılacak.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan taraftarlar derneği yönetim kurulu üyesi ve Çankırı Teknosa Mağaza sorumlusu İsa Altun,  yarın yapılacak genel kurul toplantısında aday olacağını söyledi. “Genç Kartalların desteğini arkama alarak adaylığımı açıklıyorum. Çankırı Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak çıtayı daha yukarılara yükseltmek sosyal ve sportif alanlarda faaliyetlerimizi artırarak ilimiz insanına bu manada  hizmete sunmak için göreve talibim!”şeklinde konuştu.

 

Bilindiği gibi Beşiktaş’ın 13.defa Türkiye lig şampiyonluğunu ilan etmesinin hemen ardından, Çankırı da taraftarlar sokaklara dökülmüştü. Atatürk Bulvarını trafiğe kapatan Beşiktaş’a gönül vermiş yüzlerce taraftar Şampiyon Beşiktaş temposu eşliğinde yürümüştü. Araçlarıyla şehirde zafer turu atan vatandaşlar altı yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu doyasıya kutladı.

 

 

 

 

Çankırda Beşiktaşlı Taraftaraların Şampiyonluk Turu Video İzle!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER