banner198

Atanmış Başkan Seçilerek Geldi

Ak Parti Çerkeş 4. Olağan Kongresi Çerkeş Belediyesi düğün salonunda yapıldı.

Atanmış Başkan Seçilerek Geldi
banner145

Ak Parti Çerkeş 4. Olağan Kongresi Çerkeş Belediyesi düğün salonunda yapıldı.

Geçtiğimiz ay genel merkezce ataması yapılan Hayati Kaya'nın tek aday olarak girdiği kongreye Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu,  İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Boz, Gençlik Kollar Başkanı M. Raşit Çelebi, delegeler ve partililer katıldı. 

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Hayati Kaya " İlçe ve Belde Belediye başkanının bizim partimizden olmaması sebebiyle ilçemizde bazı sıkıntılar yaşanmaktadır. Bu nedenle önümüzdeki dönemde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı seçimi kazanmak için gerek yönetim kurulumuz ile gerekse il teşkilatı ve gerekse milletvekillerimizle birlikte hareket ederek belediye başkanlığını kazanmak için birlikte hareket edip çok çalışmak zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket edeceğiz. " dedi.

İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İlçe Başkanı Hayati Kaya ve İl Genel Meclis Üyesi Avni Demircioğlu'nun hazırladığı tek listeyle yapılan kongrede 400 delegeden 50 delege oy kullanarak Hayati Kaya başkanlığındaki yönetim kurulu listesini oyladılar.

Yapılan seçim sonrasında yönetim şu isimlerden oluştu:

Başkan: Hayati Kaya
Yönetim Kurulu: Avni Demircioğlu, Gökmen Çınar, Enver Akgün, Necati Uzar, Mahir Öcalan, Tahir Keskin, Mehmet Yankaş, Sedat Şengök, Mehmet Akkaya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER