banner198

Bakan Özakın sürpriz ziyareti takımda moral artırdı...

Bugün sabah uçağı ile Karsa gelen Çankırı Belediyespor kafilesinin kaldığı otelde spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Özakın sürpriz ziyareti takımda moral artırdı...
banner145

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Kars’a bugün giden Çankırı Belediyespor idareci ve teknik kadroyu kaldıkları Karabağ Otelinde ziyaret etti ve başarı dileklerinde bulundu.

 

Bu sabah Anadolu Jet’in tarifeli uçuşu ile Kars’a giden Çankırı Belediyespor şehir merkezinde yerleştiği Karabağ Otelinde hiç beklenmeyen bir ziyaretçi ile karşı karşıya geldi. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, incelemelerde bulunduğu Kars’ta, Çankırı Belediyespor’un şehre geldiğini öğrendikten sonra, randevusuz ve önceden bilgi vermeden Karabağ Oteline geldi.

 

Otelde Kulüp 2. Başkanı Hakan Şireci ve takımın teknik direktörü M. Fahir Genç tarafından karşılanan Bakan Özak “Geçtiğimiz hafta Ankara’da Pursaklarspor karşısında ilk kez seyrettiğim Çankırı Belediyespor’u hayli beğenmiştim. Kendi sahanızda Bugsaşspor’u da yenmişiniz. Umarım yarın da Karsspor karşısında başarılı bir futbol ve sonuçla buradan ayrılacaksınız.” dedi.

 

Bakan Nafiz Özak sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü:

 

“Bakanlık olarak Çankırı’da sporun gelişmesi yönünde bazı projeler hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde bu çalışmaları sizlerle paylaşacağız. Çankırı Belediyespor’un Çankırı’nın tanıtımında ve şehirdeki sporun gelişmesinde önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Sizlere lig mücadelenizde başarılar diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAKAN ŞİRECİ: SAYIN BAKANI ÇANKIRI’YA DAVET ETTİM

Kulüp 2. Başkanı Hakan Şireci Bakan Özak’ın ziyareti ile ilgili olarak “Otele yerleştikten sonra sayın Bakan’ın bizleri ziyarete geleceği bilgisi ile bir taraftan şaşkınlık geçirdik öte yandan sevindik. Sayın Bakanın kulübümüze ve Çankırı’ya göstermiş olduğu ilgi bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bakanımızı Çankırı’ya davet ettik. Bu davete de icabet edeceğini belirtti. Hayli ilginç bir ziyaret oldu. Bizi buralarda yalnız bırakmayan sayın bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TER İDMANI PROBLEM YARATTI!

Öte yandan Kars Şehir Stadında ter idmanı yapan Çankırı Belediyespor'un sahadaki çalışması Karsspor tarafından da hoş karşılanmadı. Çankırı Postası'nın edindiği bilgilere göre Kars Şehir Stadının Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Çankırı Belediyespor'a kısa süreliğine tahsis edilmesi Karsspor yöneticileri tarafından tepkiyle karşılandı. Karsspor yöneticilerinin İl Gençlik Spor Müdürlüğü yetkililerine baskı yaparak "Rakip takımın sahada yaptığı çalışmalara izin vermeniz hiç de olumlu bir davranış değil" şeklindeki telkinleri yöneticilerimizi rahatsız etti. Karsspor yöneticilerinin bu davranışını şaşkınlıkla karşılayan Çankırı Belediyespor 2. Başkanı Hakan Şireci "Takımımız akşam saatlerinde şehir stadında hafif bir ter idmanı gerçekleştirdi ancak bu idmanın farklı şekilde yorumlanması ve engellenmesine anlam vermiş değilim. Biz yarın sahada çıkarak futbolumuzu oynayacak ve buradan puanlarla ayrılacağız." dedi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER