banner198

Ticaret Borsası Meclis Üyesi Ali Gökçe anlatıyor!

Belediye Başkanı İrfan Dinçin oğlunun TOBB üniversitesine kayıt serüveni, Hisarcıklıoğlunun 13 Temmuz tarihli Çankırı ziyaretinde start almış!

Ticaret Borsası Meclis Üyesi Ali Gökçe anlatıyor!
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in oğlu Fatih Dinç'in TOBB Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümüne kayıt serüveni, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun 13 Temmuz tarihli Çankırı ziyaretinde start almış!

 

Dün Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal’ın gazetemizde çıkan iddialarla ilgili olarak düzenlemiş olduğu basın toplantısında sorulan bir soru bugünlerde gündemde olan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in oğlu Fatih Dinç’in TOBB Üniversitesine kayıt serüveninin miladını da ortaya çıkardı.

 

Toplantıda sorulan soru üzerine, Hüsnü Ünal'ın Belediye Başkanı İrfan Dinç’in oğlunun TOBB Üniversitesine kaydı konusunda açıklama yaparken, Borsa Meclis Üyesi Ali Gökçe konuyla ilgili tanık olduğu bir “olayı” aktarmış!

 

Çankırı Postası olarak Ali Gökçe’ye telefonla ulaştık ve dünkü toplantıda konuyla ilgili gazetecilere aktardığı bilgiyi bizlere de aktarmasını istedik. Ali Gökçe bizlere şu bilgileri verdi:

 

“Temmuz ayı içerisinde Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Çankırı’ya geldiğinde Borsamızı da ziyaret etmişti. Daha sonra sırasıyla Vali beyin yanına çıktık. Oradan da Belediyeye ziyarete gittiğimizde Rifat Beyin oğlu ve İrfan başkanın oğlu da oradaydı. Rifat başkan Fatih Dinç’e tahsil hayatını sordu. O da üniversite sınavlarına girdiğini ve iyi de puan aldığını söyledi. Ayrıca siyasetle de ilgilendiğini söyleyen Fatih Dinç’e Rifat Başkan da ‘TOBB’nin üniversitesi var. Tercihlerin arasında olursa yardımcı oluruz’ dedi. Yanındaki özel kalemine dönerek ‘Bu çocukla ilgilenin’ gibisinden notlar aldırdı. Sonraki gelişmeleri bilmiyorum. Ben orada bulunduğum sırada böyle bir olaya şahit oldum.”

 

FATİH DİNÇ DE BENZER
BİR CÜMLE KULLANMIŞTI!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Ekim 2009 Cumartesi günü Çankırı’da yan yana geldiğim Fatih Dinç de, kendisine sorduğum sorular üzerine “Benim kayıt işimi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu halletti” şeklinde bir cümle sarfetmişti!

 

O gün ben aldığım Fatih Dinç'ten aldığım bu yanıtı “Hüsnü Ünal’ın üniversiteye kayıt ile olan ilgisini zayıflatma” düşüncesinden sarfettiğini düşünerek çok fazla üzerinde durmamıştım!

Ancak bugün geldiğimiz noktada Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gökçe’nin aktardığı yeni bilgi ile Fatih Dinç’in TOBB Üniversitesine kayıt yaptırması ve hala bir türlü açıklığa kavuşmayan “okul ücretinin yatırılıp yatırılmadığı” konusunda yeni bir sayfa açılmış oluyor. Bakalım Çankırı’nın Belediye Başkanı konuyla ilgili kime ya da kimlere açıklama yaparak bu konunun aydınlanmasını sağlayacak?

 

Merakla bekliyoruz!

 

Fotoğraf 1: Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gökçe.

Fotoğraf 2: 13 Temmuz Çankırı ziyaretinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Belediye Başkanı tarafından ebruli tablo hediye edilmişti.

Not: Okuyucularımızın bilgisine: Çankırı Belediye Başkanı "telefonda yapmış olduğu çirkin davranış" ile ilgili Vedat Beki ve Çankırı Postasından özür dileyene kadar haberlere konu olan resimlerinde benzer şekilde sansürlenecektir.

 

Haber: Vedat Beki

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER