banner198

HAYDİ ÇANKIRI SPOR AŞKINA GÖSTER GÜCÜNÜ!

Çankırı Belediyespor yönetimi 14 Ekim Çarşamba akşamı bir dayanışma gecesi düzenledi. Geceyi SES TV canlı olarak yayımlayacak.

HAYDİ ÇANKIRI SPOR AŞKINA GÖSTER GÜCÜNÜ!
banner145

Çankırı Belediyespor Yönetimi Çarşamba akşamı Ankara’da bir “dayanışma” programı düzenliyor. Keçiören Gökçek Parkı içerisinde Chef Restoranda gerçekleştirilecek olan gece Ses TV’den de naklen yayımlanacak. Konuyla ilgili Kulüp Yönetiminin Çankırılı'ya ve Çankırı'yı sevenlere daveti şöyle:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"14 Ekim 2009 Çarşamba günü Keçiören Gökçek Parkı Chef Restoranda yapılacak Çankırı için, Çankırı Belediyespor için tüm Çankırılıların buluşmasını kapsayan organizasyonumuza tüm ÇANKIRILILAR ve ÇANKIRI’YI, ÇANKIRILI’YI SEVENLER davetlidir.


Program saat 19:00’da başlayacak olup, saat 20:40 itibarıyla ulusal kanallardan SES TV'den canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayın 22:00’de sona erecek. Davete icabet etmek isteyen tüm hemşerilerimizi Chef Restorana, böylesi bir geceye gelemeyenleri de ekranları başına bekliyoruz.


HAYDİ, ÇANKIRI SPOR AŞKINA GÖSTER GÜCÜNÜ!”

 

Gece ile ilgili yapılan son hazırlıklar bütün hızıyla devam ederken, geceye Türk Halk Müziğinin güçlü seslerinden Emine Koç ve Neşe Dilekçioğlu'nun gecede solo ve beraber konser verecekleri öğrenildi..

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER