banner198

Galibiyetin kutlamasında Çankırı Postası da vardı...

Dün Akçaabat Sebatsporu kendi sahasında güzel bir futbol ve iki farklı galibiyetle kapatan Çankırı Belediyespor futbolcuları Çankırı Postasının sürprizi ile karşılaştı.

Galibiyetin kutlamasında Çankırı Postası da vardı...
banner145

Çankırı Belediyespor’un Akçaabat deplasmanında 2-0’lık galibiyeti Ankara’da Anadolu Gösteri Merkezinde Volkan Konak konseri ve Çankırı Postası'nın sürprizi ile geceyi tamamladı.

 

Dün Akçaabat Sebatspor’u deplasmanda Özgür ve Alaaddin’in golleri ile 2-0 geçen Çankırı Belediyespor, akşam 20.10 uçağı ile Ankara’ya döndü. Futbolcuların bir kısmı Trabzon’da kalırken bir bölümü de Ankara’da havalanına indikten sonra istirahate geçti.

 

Çankırı’ya gidecek olan ekipte kalan teknik kadro ve bazı futbolcularla Anadolu Gösteri Merkezinde Volkan Konak’ın konserini izleyen takımı Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki ve gazetenin yazarlarından İbrahim Zencirci yalnız bırakmadılar.

 

Çankırı Postası adına yaptırılan baklavalarla Volkan Konak konserinin bitmesini bekleyen Vedat Beki ve İbrahim Zencirci futbolcuların başarısını idarecilerle birlikte kutladılar.

 

Takımın Teknik Direktörü M. Fahir Genç’e kendi eliyle baklava yediren Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki “Çankırı Belediyespor’un her geçen gün eksikliklerini tamamlayarak başarılı sonuçlar almasını ilgi ile takip ediyoruz. Çankırı Postası olarak takımın Çankırı adına güzel işler başardığının bilincindeyiz. Gazetemizin okurları adına tatlı yiyelim tatlı konuşalım” dedi ve bugünkü galibiyet için ter akıtan teknik ekibi ve futbolcuları M. Fahir Genç’in şahsında kutladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOLKAN KONAK,
ÇANKIRI BELEDİYESPOR ADINA ŞARKILAR SÖYLEDİ…

Ankara’da hayranlarıyla buluşan Karadenizli sanatçı Volkan Konak, programını yaklaşık bir saatten fazla uzattı. Havaalanından konser merkezine gelen futbolcuları ve Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci’yi sahneye davet eden Volkan Konak “Bugün siz kimi yendiniz?” diye seyircilere dönerek sorusunu sordu. Seyirciler arasından “Akçaabat Spor’u” yanıtını alınca “Sen nereden biliyorsun?” diye seyirciye döndü ve aldığı yanıt “Ben Çankırılıyım! Bugün Akçaabat Sebatspor’u kendi sahasında 2-0 yendik” şeklinde yanıt aldı ve şarkılarına kaldığı yerden devam etti.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanatçı Konak, “Önemli olan topun çizgiyi geçmesi değil! Önemli olan gönüllerimizin bir olması” dedi ve Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci tarafından boynuna takılan Çankırı Belediyespor kaşkolunu kabul etti.

 

Gece, Çankırı Postası’nın takıma “Bugün enerjinizi Çankırı için harcadınız! Yeniden enerji depolamanız gerekir” düşüncesinden yola çıkarak sunduğu ikramla noktalandı.

 

Sizleri geceden görüntülerle baş başa bırakıyoruz.

 

Fotoğraflar: Çankırı Postası (Özel)

(Fotoğrafların haber siteleri tarafından izinsiz kullanılması halinde yasal haklarımızın kullanılacağının bilinmesini isteriz)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER