banner198

Başkan Dinç ten Çocuklara En Güzel Karne Hediyesi

Bisikletler Çocukları, Onların Sevinçleri de Başkan Dinç i Mutlu Etti

Başkan Dinç ten Çocuklara En Güzel Karne Hediyesi
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklara karne hediyesi olarak bisiklet hediye etti.

 

Sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Eldivan Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklara karne hediyesi olarak alınan 17 adet bisikleti Vali Vahdettin Özcan’la birlikte dağıttı.

 

Eldivan Çocuk Yuvası’nda gerçekleşen dağıtım törenine; Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, Eldivan Kaymakamı Harun Ersin Polat, Eldivan Belediye Başkanı Hüseyin Kantaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Levent Şentürk, İl Genel Meclis Üyesi Faruk Dilsiz ve Eldivan Çocuk Yuvası Müdürü Selim Çoğalan katıldı.

 

 

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Özcan ve Başkan Dinç, onlarla bol bol sohbet etti. Bahçede sıra sıra dizilmiş bisikletleri gören çocukların heyecanı görülmeye değerdi. Daha sonra bisikletlerine binen çocuklar sevinç içinde protokolün önünde tur attılar. Başkan Dinç’in tur atan çocukları uzun uzun izlemesi ise gözlerden kaçmadı. Çocuklar, aldıkları bu güzel hediyeden dolayı teşekkürlerini Başkan Dinç’e sarılarak ve yanaklarından öperek gösterdiler.

 

Hediye edilen bisikletler çocukları, onların gözlerindeki sevinç de Başkan Dinç’i ziyadesiyle mutlu etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER