banner198

BAŞKAN DİNÇ’TEN DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ MACİDE’YE ÖDÜL

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’yı gururlandıran Macide Üzülmez’i makamında altınla ödüllendirdi.

BAŞKAN DİNÇ’TEN DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ MACİDE’YE ÖDÜL
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Bedensel Engelliler Dünya Bilek Güreş Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olarak hem ülkemizi hem de Çankırı’mızı gururlandıran Macide Üzülmez’i makamında altınla ödüllendirdi.

 

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada Eyaleti'ne bağlı Las Vegas kentinde 8 –11 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Bedensel Engelliler Dünya Bilek Güreşi şampiyonasına katılan Macide Üzülmez 60 kiloda sağ ve sol bilek dünya üçüncülüğünü elde etmişti. Belediye Başkanı İrfan Dinç’in İstanbul programı nedeniyle genç sporcunun dönüşünde planlanan ödül töreni dün Çankırı Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşti.

 

Ödül töreninde sporcusuna eşlik eden antrenör Selahattin ÇöptenÇankırı’da sporcularımıza resmi kurum olarak sadece Belediyemizin yardım ve desteğini görüyoruz. Belediyemizden ve siz sayın Belediye Başkanımızdan bu manada memnunuz. Spora ve sporculara yapmış olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim”dedi.

 

Dünya üçüncüsü Bilek Güreşçisi Macide Üzülmez’i elde ettiği başarısından dolayı tebrik eden ve ödüllendiren Belediye Başkanı İrfan Dinç “Hangi branşta olursa olsun, dereceye girmiş, başarı sağlamış bütün sporcularımızı küçük olur, büyük olur, bir şekilde ödüllendirmek benim boynumun borcudur. Çünkü Çankırı’nın Uluslararası arenada sporcularımız vasıtasıyla başarı elde etmesi beni çok mutlu ediyor. Bu tür başarıları görmezden gelemeyiz. Macide kızımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”dedi.

 

Daha önce Avrupa ikincisi, son şampiyonada da dünya üçüncüsü olan Macide Üzülmez’de gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Başkan Dinç’e teşekkür etti.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER