banner198

Belediye en değerli arazisini elden çıkardı

Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Çankırı Belediyesi, Çankırı İtfaiye teşkilatının konuşlu bulunduğu 6 dönümlük araziyi sattı.

Belediye en değerli arazisini elden çıkardı
banner145

Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Çankırı Belediyesi, Çankırı İtfaiye teşkilatının konuşlu bulunduğu 6 dönümlük araziyi, 3 Haziran'da yapılan ihale ile sessiz sedasız bir şekilde sattı. İhaleyi, aralarında Göktaş İnşaat'ın oluşturduğu ortak girişim grubu kazandı.


Kentsel dönüşüm ve çok katlı binalarla son yıllarda cazibe merkezi haline gelen Buğdaypazarı mahallesinde; belediye, itfaiye teşkilatının bulunduğu 6 dönümlük gözde arazisini sattı.

 

395 ada, 199 parselde niteliği konut arazisi olan ve 3 emsal gösterilen taşınmazını, 7 milyon 200 bin muhammen bedel ile encümen huzurunda, 'Kapalı teklif usulü' ile satışa çıkartıldı. Üzerinde yapıların da bulunduğu arazi,  3 Haziran’da saat 14.00'da belediye encümen toplantı salonunda ihale ile en yüksek teklifi veren; Göktaş İnşaata 8 milyon 750 bin liraya satıldı. Ödemenin yarısının peşin kalan miktarının ise taksitlerle ödeneceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Öte yandan İtfaiye Müdürlüğüne mezbahana arazisi yakınlarında yeni bir mekan yapımı için ihaleye çıkılacağı bildirildi. MHP'li meclis üyeleri arsa satışına şerhli onay verdi. Meclis üyeleri emsal artışı yapılmaması, yeşil alan ve yolların genişletilmesi şartını koştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2017, 01:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Antifiriz
Antifiriz - 7 yıl Önce

Belediyemiz son döneminde hangi yeşil alanı imara açararız kat karşılığı nekadar alırız nereyi satarız derdine düştü geçenlerde t.erdoğan parkı karşısındaki yeni yerlere baktım taşlaşma bukadarmı olur cm boş alanda bina heeey müslüman yeşillik parkınız göstermelik üç yerde kalanları betonlaştırmayımı belediyecilik sanıyorsunuz bu vebali nasıl ödersiniz ölüm tek bizemi

Halktan biri
Halktan biri - 7 yıl Önce

Ne kadar güzel belediye
Ne kadar Türkiye
Ne yaparsan yap hesap soran yok nasıl olsa. yakinda halk pazarlarinida satarlar alkış tutan oldukça böyle gider.

Allam Korkum var
Allam Korkum var - 7 yıl Önce

Ahirette hesap verileceğinizi bilmemiz gerekir

RTE
RTE - 7 yıl Önce

Yinemi Göktaş inşaat aldı ALLAH sorar ama alanada satanada beşikteki çocuğun hakkını size hayırlı olsun demiycem ALLAH bildiği gibi yapsın eğer hak yeniyorsa birileri para kazanacak diye haram zıkkım olsun.

Meraklı
Meraklı - 7 yıl Önce

Bademlik sakiniyim belediyenin akçakaya inşaata bedelsiz arsa verdği doğrumudur. Acemi nalbant gavur eşşeğinde öğrenirmiş. Vah çankırım vaaah ustalık dönemi gider ayak dönemine dönmüş eyer bunun aslı varsa vaaahki ne vahh biz kılıçdaroğlunun adalet yürüyüşünü aeyrederken neler oluyor vah

SÜLEYMAN TOPUZ
SÜLEYMAN TOPUZ - 7 yıl Önce

SEÇTİKLERİNİZ GÖKTEN İNMEDİ ALLAH MÜSTAHAKINIZI VERİYOR

Cafer Gönüllü
Cafer Gönüllü - 7 yıl Önce

Allah vatana millete hayırlı eylesin...birinden bin kazanın daha çok kazanın çok sevindim Allah size daha çok dünyalık versin..ne güzel degilmi çankırılı hemserilerim.

Vatan 18
Vatan 18 - 7 yıl Önce

Okadar luzumsuzları topladılarki maaşlarına örtülüleride yetiştiremiyor belediye okadarçok başkanın soy ismi varki toprakçılığın bukadaranıda pes


SIRADAKİ HABER