banner198

Çankırı da e belediye dönemi

Borçlar İnternet Üzerinden Sorgulanıp Ödenebilecek

Çankırı da e belediye dönemi
banner145

Çankırı Belediyesi emlak, çevre temizlik,  kira harç gibi borç bilgilerini kontrol etme, sorgulama ve internet üzerinden ödeme yapabilmeyi kapsayan e-belediyecilik hizmetini başlattı.

 

e-belediye sistemini güncelleyen Çankırı Belediyesi, vatandaşlara internet üzerinden su ve kira bedelleri ile çevre temizlik ve emlak vergilerini sorgulayıp, daha kolay ödeme imkanı sunmaya başladı.

 

Bir süredir sadece üye olma şartı ile çalışan sisteme bundan böyle üyelik gerektirmeden  abone numarası ve sicil numarası girilerek sorgulama, borç ödeme yapılabileceğini söylen yetkililer, vatandaşların  yeni güncellenen sisteme ev yada işyerinden 24 saat boyunca rahat ve kolayca ulaşabileceğini ifade ettiler.

 

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, internet ağının her geçen gün yayıldığı günümüzde hemşerilerimizin dünyanın neresinde olursa olsun rahatlıkla ev ve işyerlerindeki internet bağlantılarından kredi kartı ile ödeme yapabileceklerini belirterek “Sistemimiz bir süredir deneme aşamasındaydı. En önemlisi de güvenlik konusuydu. Arkadaşlarımız yaptıkları çalışmalarla son derece güvenli bir sistem oluşturdular ve uygulamayı yaygınlaştırmaya başladık. Online ödeme vatandaşlarımıza da büyük kolaylık getirecek. Halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Vatandaşlar e-belediye hizmetini, www.cankiri.bel.tr adresinden kolayca yapılabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER