banner306
banner198

Çankırı'da paralel yapı operasyonu!

Çankırı'da paralel yapı iddiası ile başlatılan soruşturması kapsamından 14 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon yapıldı.

Çankırı'da paralel yapı operasyonu!
banner145

Çankırı'da paralel yapı iddiası ile başlatılan  soruşturması kapsamından 14 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon yapıldı.


Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekipleri, şafağın sökmesi ile beraber  14 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon başlattı. Yüz elli polisin katıldığı operasyonda kamuoyunca tanınan pek çok  kişi gözaltına alındı. Ankara ve Malatya'da da göz altılar yaşandı. İş yeri ve evlerde yapılan aramalarda bilgisayarlara ve evraklara el konularak polis merkezine götürüldü. Çankırı Kamu Hastaneleri eski Genel Sekreteri Selçuk Akan, İl Sağlık eski Müdürü Halil Nevzat Yetkin, Devlet Hastanesi eski Başhekimi Çagatay Topçu, Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Abdullah Yemişenöz, Diş Hekimi Ali Osman Atakul,  Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sekreter Vekili Recep Şenel, röntgen teknisyeni Telat Özcan, eski Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Habibe Ak göz altına alınan isimler arsında yer alıyor. Gözaltınan alınan şüphelilerin emniyette ki 48 saatlik gözaltı süreleri  devam ediyor.

Öte yandan öğleden sonra Park sokakta bir iş hanında bulunan Cihan Medya Dağıtım Bürosunada polis tarafından arama yapıldı. Arama sonrası Büro müdrünün gözaltına alındığı öğrenildi. 

Göz altına alınan şüpheliler Yapraklı yolunda bulunan Emniyet'in ek hizmet binasında geceleyecekler.

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı operasyonla ilgili yaptığı yazılı açıklama şöyle:

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütünün Çankırı sağlık yapılanmasına yönelik olarak yürütülen soruşturma kapsamında, 22 Mart 2016 tarihi itibariyle Ankara, Malatya illerini de kapsayan ve eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 14 kişi hakkında gözaltı kararı bulunup,10 kişi gözaltına alınmış, 4 kişi firarda olup firarda olanlar hakkında gerekli yakalama kararları istenmiş soruşturma ve operasyon devam etmektedir. Soruşturma hakkında ayrıca bilgi verilecektir.

Cemaat operasyonunda flash gelişme

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 15:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
keser
keser - 8 yıl Önce

keser de döndü sapta döndü her kes yaptığını çeker işte

pens....!
pens....! - 8 yıl Önce

meali ..! sanırınm sende onlardansın beddua ettiğine göre

KASIRGA
KASIRGA - 8 yıl Önce

"canın yansın" demek de bir bedduadır. sanırım sizde bu alışkanlık kronik.

KASIRGA
KASIRGA - 8 yıl Önce

:))) mehmet bey 2 yavrusunu düşünmeden türlü komplolar içinde bulunuyorsa, devlete karşı paralel faaliyetler yapmaya kalkıyorsa ona ne yapsın devlet. bu cumhurbaşkanı düşmanlığınız sizin imanlarınızı alacak elinizden farkında değilsiniz. bu memleketin yarısı aptal da sizin gibi bir düşkün takipçileri mi akıllı??? hala neyin cesareti bu akıl almıyor. hem kel kem fodul. rabbim ıslah etsin. beddua etmek kime yakışırsa o yapsın.

Bir bilen
Bir bilen - 8 yıl Önce

Buradaki olayın paralelle maralelle alakası yok. Amaç, siyaseten birilerinin görev verip desteklediği kişileri paralel adı altında yıpratıp herkesçe malum Çankırı'nın bir numaralı siyasetçisiyim diye ortalıkta gezen şahsın komplo ve baskısı neticesinde yapılmış bir garip olaydır. Allah biliyor ya o yeter.

bedduacılar
bedduacılar - 8 yıl Önce

göz altına alınıpta çıkanlar da beddua ediyolar bize iftira attılar diye feto agbilerinden öğrenmişler

Ercan Şeker
Ercan Şeker - 8 yıl Önce

i̇smini yazma karakterini ve delikanlılığını dahi gösteremeyen haysiyet celladı okuyucu bozuntusu. orada isimleri geçenlerden yakın tanıma fırsatı bulduğum insanların en ufak bir akçeli işe girmeyeceğine ve harama bulaşmayacağına inanıyorum. son derece dürüst alakası olmayan inançlı insanlar. kimsenin batıni yönlerini bilmek gibi bir erdemimiz yok. Gerçekten bu ülkede adalet varsa ve gerçekten kim suçlu ise ortaya çıkartılıp en ağır şekilde cezalandırılmasından yanayım. Daha adli yargılaması başlamayan bir olay hakkında yargısız infaz yapmak kimsenin haddine düşmez. sen şimdi git hayasız salyalarını başka yerlerde akıt.

FKARATATAR
FKARATATAR - 8 yıl Önce

olanlara oh olsun diyemeyiz. 28 şubatta ağzımız dilimiz çok yandı. dün birlikteydiniz. refah yolu yıkmak için el ele vermiştiniz. yediğiniz, içtiğiniz birlikteydi. şimdi n'oldu.
ancak tüm yaşadıklarımız adaletten ayrılmamızı gerektirmez. hiç bir şiddete karışmamış, askere polise kurşun sıkmamış, hastalarına yardımcı olmaya çalışan kabiliyetli insanların, adı şucu bucu diyerek tutuklanmasını, baskı altına alınmasını doğru bulmuyorum. inanıyorum ki adalet herkese lazım.
selam ve dua ile.


SIRADAKİ HABER

banner304