banner198

Çankırı Emniyetinde Dağlı Dönemi

Çankırı Emniyet Müdür Osman Zoroğlu Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Çankırı Emniyetinde Dağlı Dönemi
banner145

Çankırı Emniyet Müdür Osman Zoroğlu Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne görevine alınırken Çankırı’ya Polis Başmüfettişi Ali Murat Dağlı atandı.

 

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 30 ilin emniyet müdürleri değiştirildi, 3 emniyet genel müdür yardımcısı atanırken, 13 emniyet müdürü merkeze alındı.

İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre 27 Haziran 2009 tarihinden beri Çankırı’da görev yapan Osman Zoroğlu Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü görevine merkez müfettişi Gaziantep Yavuzeli nüfusuna kayıtlı Ali Murat Dağlı getirildi.

Çankırı İl Emniyet Müdürü Murat Dağlı Kimdir?

 

Ali Murat Dağlı 1962 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. 1989 yılında Polis Akademisinden mezun olarak Terörle Mücadele Daire Başkanlığında göreve başladı. Sırasıyla Kahramanmaraş, İstanbul, Osmaniye ve Gaziantep’te görev yaptı. Gaziantep’te İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte iken, 30.06.2011 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına Merkez İl Emniyet Müdürü ve 25.08.2011 tarihinde de Teftiş Kurulu Başkanlığına Polis Başmüfettişi olarak atandı. Halen İstanbul Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele Şubesinde görev yapmakta olan Ali Murat Dağlı evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER