banner198

Çankırı İş Dünyası Rehberi'nde sona gelindi

Çankırı İş Dünyası Rehberi'nde yer almak isteyen işadamı ve esnaflarımız acele etsin. Rehber veri girişinde sona gelindi, www.cankirirehberim.com web sayfası yayına başladı. Rehber baskı hazırlıkları yoğun şekilde devam ediyor...

Çankırı İş Dünyası Rehberi'nde sona gelindi
banner145
Çankırı İş Dünyası Rehberi'nde yer almak isteyen işadamı ve esnaflarımız acele etsin. Rehber veri girişinde sona gelindi, www.cankirirehberim.com web sayfası yayına başladı. Rehber baskı hazırlıkları yoğun şekilde devam ediyor... 


Türkiye genelinde faaliyet gösteren Çankırılı iş adamlarını ve esnaflarını bir araya toplamak amacıyla hazırlanan “Çankırı İş Dünyası Rehberi” çalışmasının sonuna gelindi. İstanbul Çankırı Vakfı  ve Çankırı Dernekler Federasyonu adına proje çalışmalarını yürüten Vakıf ikinci Başkanı Alişan Danacı, İş Dünyası Rehberiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Danacı, "Türkiye genelinde tüm işadamı ve esnaf hemşehrilerimizin bu rehberde indeks olarak bulunmasını istedik. Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası ve Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile ortak çalışma yürüttük. Çankırı Valiliğimiz ve Belediyemiz de gerekli desteği verdiler. Rehberimizde büyük işadamlarımız ise reklamları ile yer aldılar. Artık çalışmanın sonuna geldik. Veri girişini bitirip baskı hazırlıklarına başlayacağız. Bir yıldır  sürdürdüğümüz  Çankırı İş Dünyası Rehberi, adeta Çankırılıların buluşma mekanı gibi oldu. İstanbul ve Çankırı'daki saha çalışmalarımızın sonlarına geldik. Diğer illerde de dernek ve STK'lar üzerinden tarama yapıyoruz. Ulaşamadığımız iş adamlarımızın telefon veya web sayfamız üzerinden bize ulaşmasını bekliyoruz. Rehberde yer almayan hiçbir işadamı ve esnaf hemşehrimiz kalmasın istiyoruz." açıklamasını yaptı.


Rehberin koordinatörlüğünü yürüten Mustafa Haliloğlu ise, Çankırı İş Dünyası Rehberi'nin ayrıntılı şekilde www.cankirirehberim.com web sayfasında yer alacağını belirterek, "Web sitemiz yayına başladı. Rehberle birlikte entegreli şekilde yürüttüğümüz ÇanKart'lar hemşehrilerimize dağıtılmaya devam ediyor. Web sitemizde ve sosyal medyada indirimleri duyuruyoruz. Amacımız Çankırılı Çankırılıdan alışveriş yapsın. Birbirinin tedarikçisi olsunlar." dedi. 


A-4 ebadında, 600 sayfa olarak planlanan Rehberde ve web sayfasında firma bilgilerinin yanı sıra Çankırı tanıtımı, Çankırı'daki yatırım imkanları, yatırım ofislerinin bilgileri, OSB tanıtımları, ilçe tanıtımları, resmi kurum tanıtımları ile iş ve elaman ilanları yer alıyor. www.cankirirehberim.com linkini isteyen hemşehrilerimiz kendi web sayfalarında yayınlayabilirler.


Rehberde yer almak isteyenler, 0212 274 85 00 - 0 546 522 05 56 - 533 383 68 42 telefonlardan ve www.cankirirehberim.com web sayfasından ulaşabilirler.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER