banner198

Çankırı'da sarhoş sürücü kaldırımda yayalara çarptı!

Çankırı'da 310 promil alkollü bir sürücü, kaldırımda servis bekleyen iki infaz koruma memurunu çarparak yaraladı.

 Çankırı'da sarhoş sürücü kaldırımda yayalara çarptı!
banner145

Çankırı'da 310 promil alkollü bir sürücü, kaldırımda servis bekleyen iki infaz koruma memurunu çarparak yaraladı.


Olay Şehit Uğur Hiçyılmaz Caddesi Rabia parkı karşısında dün akşam saat 19.00'da meydana geldi. Çankırı E Tipi Kapalı cezaevinde mesaiye gitmek üzere kaldırımda yürüyen  infaz koruma memurları İsmail U. ve Önder A'ya, yolda sağlı solu yalpa yaparak giden Nurettin Gürbüz yönetimindeki 18 AT 616 plakalı  otomobil çarptı. Metrelerce havaya fırlayan iki yaya çeşitli yerlerinden yaralandı.


Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu tespit edildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre;  kazaya karışan otomobil sürücüsü Nurettin Gürbüz'ün ayakta duramayacak kadar sarhoş olduğu belirtildi. Gürbüz polis tarafından gözaltına alındı. Kazaya karışan otomobilin ön camında çarpmanın etkisi ile çatlaklar oluştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 01:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol Gece
Erol Gece - 7 yıl Önce

Ne zaman ayık olmuş ki ; Bu şahsı Çankırı da tanımayan yoktur. Daha önce Bedaş ta çalışıyordu şimdi orman işletmede. Çalıştığı daireye bile içkili gelir. Bu trafik canavarına dur denilmesi lazım. Hatırı sayılır kim devreye girer de buna sahip çıkarsa bundan sonraki yapacağı kaza ve günahlarına ortak olacaktır.

Kamil Bilir
Kamil Bilir - 7 yıl Önce

Bu şahıs sosyal bir vakadır. Alkol yüzünden karaciğer nakli yapılmış ve Hayatı kurtulmuş birisidir. Şimdi sorarım size; Devletin bu adama harcadığı binlerce lirasınamı acımayalım, yoksa yolda hiç bir günahı olmayan kazaya karışanlaramı.YOKSA bu adam katlanmak zorunda kalan yakınlarınamı.....YAZIK, YAZIK, YAZIK ( kime yazık yorumu okuyanlar karar versin...)
Yazık olmayan sadece N.G bu biline...

Alı turkoglu
Alı turkoglu - 7 yıl Önce

Adam sarhos kaldırıma cıkıyo ıkı kısıyı olduruyodu.hatırı sayılır kısıler sahıp cıkıyo hemen serbest bırakıyolar. Adalete bakarmısınız bu adamlar bıde adlıye personelı bu sarhosun bırakın araba kullanmasını yolda yurumesı bıle tehlıkelı devlet bıran once ıckıyı yasaklamalı

SIRADAKİ HABER