banner198

ÇANKIRILI BİLEKÇİLER TER ATTI

Çankırı Bilek Güreşi İl Birinciliği Vadispor Kulübü Spor Merkezi’nde yapıldı.

ÇANKIRILI BİLEKÇİLER TER ATTI
banner145

Çankırı Bilek Güreşi İl Birinciliği Vadispor Kulübü Spor Merkezi’nde yapıldı.

Bilek Güreşine yeni sporcular kazandırmak amacıyla 33 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Çankırı Bilek Güreşi İl Birinciliği Vadispor Kulübü Spor Merkezi’nde yapıldı.

Yıldızlar, Gençler, Büyükler ve Engelliler kategorilerinde erkek ve kadın sporcuların yer aldığı müsabakalar, Bilek Güreşi Ulusal Hakemi İsmail Büyükkurvay yönetiminde birbirinden renkli ve heyecanlı yarışmalara sahne oldu.

“Demirbilek” lakabıyla tanınan Şaban Mazak’ın da katıldığı yarışmalar oldukça keyifli ve neşeli bir ortamda geçti. Müsabakalar dışında birbirleriyle arkadaş olan ancak yarışma sırasında karşı karşıya gelen sporcuların mücadelesi kora kor bir şekilde sürdü.   

Vadispor Kulübü Başkanı Selahattin Çöpten, ileride Milli Takıma girebilecek yetenekte sporcular olduğunu ve düzenledikleri Bilek Güreşi İl Birinciliğiyle yeni yetenekleri spora kazandırmak istediklerini belirtti.

Gençlik Şube Müdürü Tekin Çelik, Spor Servisi Şefi Sadık Şerbet, Çankırı Postası Sahibi Ercan Şeker, Vadi Spor Kulübü Başkanı Selahattin Çöpten ve sporcu yakınlarının katıldığı Bilek Güreşi İl Birinciliği, sporculara madalyalarının verilmesiyle son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER