banner198

ÇATSO heyeti TBMM Başkanı Şahini ziyaret etti.

Çankırı Sanayi ve Ticaret Odası TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahini makamında ziyaret etti.

ÇATSO heyeti TBMM Başkanı Şahini  ziyaret etti.
banner145

Çankırı Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hayretin Çelikten ve Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.

 

Oda heyetini karşılayan ve refakat eden Çankırı Milletvekili Dr. Nurettin Akman, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in kabulünden önce heyetle bir görüşme yaptı.

 

Son yıllarda Organize Sanayi Bölgeleri’nin Çankırı’ya ekonomik ve sosyal bakımdan önemli bir ivme kazandırdığını söyleyen Dr. Nurettin Akman, TOKİ Konutlarının bir an evvel bitirileceğini ve öncelikle fakir vatandaşlarımızın hiçbir karşılık ödemeden yeni sıcak evlerine kavuşacağını belirtti. Çankırı’ya yatırım yapmak isteyen yatırımcılara her anlamda kolaylık sağlandığını belirten Dr. Akman Sanayi Odasının da bu gayretlere destek vermesini istedi.

 

Daha sonra Meclis Başkanı ile bir araya gelen heyet Çankırı Sanayisi hakkında TBMM Başkanı Şahin’e bilgi verdi. TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’de, "Çankırı benim memleketim. Sizleri ağırlamaktan onur duyuyorum. Kişisel olarak öteden beri savunduğum görev, Türkiye kalkınacak ve özel sektörle kalkınacak. Bu anlamda mevzuat açısından önemli mesafeler alındı. 2010 yılı derlenme toplanma yılı olacak. Hükümetin esnafa yönelik destek çalışmaları var!" dedi.

 

Daha sonra heyet Dr. Nurettin Akman’la birlikte öğle yemeği yedi. Mecliste açılan ‘Fotoğraflarla 90. Yıl’ konulu fotoğraf sergisini gezdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER