banner198

ESENTEPE DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Esentepe Mahallesine yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

ESENTEPE DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç ve belediye heyeti tarafından Esentepe Mahallesi’ne yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

Mahalledeki sosyal tesiste düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı İrfan Dinç’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Arif Çıyan ve Mehmet Çayır ile Özel Kalem Müdürü Muharrem Ovacıklı, Fen İşleri Müdürü Mehmet Okçu, Hukuk İşleri Müdürü Hasan Öztürk, İmar Müdür Yrd. Serdar Bahçeci ile Mimar Melike Ömür’den oluşan heyet katıldı.

 

Esentepeliler’in de yoğun ilgi gösterdiği toplantıda söz alan Belediye Başkanı İrfan Dinç, göreve geldikleri 2004 yılından itibaren başta Esentepe’yi kent merkezine bağlayan ana yol olmak üzere çok sayıda önemli hizmeti gerçekleştirdiklerini belirterek “Buraya teknik ekibimizle ve başkan yardımcılarımızla birlikte geldik. Hazırladığımız projeleri sizlerle konuşup, sizlerin de onayını almak istiyoruz. Önümüzdeki süreçte Esentepe Mahallemize bir kültür merkezi yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

Esentepe Mahallesi’ne yapılan imar planının revizyon çalışmaları hakkında da vatandaşlara sinevizyon üzerinden sunum yapıldı.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç’e belediyenin mahallelerine yaptığı çalışmalar için teşekkür eden vatandaşlardan gelen farklı talepler de yetkililer tarafından kaydedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER