banner198

Ethem Aktaşın acı günü

Çankırı Valiliği İl İdare Kurulu memurlarından Ethem Aktaşın oğlu Mustafa Aktaş geçirmiş olduğu trafik kazasında hayatını kaybetti.

Ethem Aktaşın acı günü
banner145

Çankırı Valiliği İl İdare Kurulu memurlarından Ethem Aktaş'ın oğlu Mustafa Aktaş geçirmiş olduğu trafik kazasında hayatını kaybetti.

 

Çankırı Valiliği İl İdare Kurulu memurlarından Ethem Aktaş'ın oğlu Mustafa Aktaş, geçirmiş olduğu trafik kazasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı Çankırı Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde bir haftadır  verdiği hayat mücadelesine yenik düştü.

 

Yapılan tüm müdahaleler rağmen gece yarısı hayat gözlerini yuman Aktaş’ın ölüm haberi, yakınlarını ve sevenlerini büyük üzüntüye boğdu.

 

Bir kurye firmasında çalışan Aktaş'ın bundan 1 hafta önce Bademlik cami mevkiinde motorsikletiyle bir taksiyle çarpıştığı ve kask takmadığı için kafasından darbe aldığı edinilen bilgiler arasında yer almakta.
 
Mustafa Aktaş’ın cenazesi, bugün (28 Mart 2012 Çarşamba) öğle namazına müteakip Çankırı Büyük Cami’den alınarak Sarı babadaki aile mezarlığında toprağa verildi.
 
Çankırı Postası yazı ailesi olarak Mustafa Aktaş’a Allah’tan rahmet, babası Ethem Aktaş ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER