banner198

Hastanenin hizmete girmemesi keyfilikten mi...

AK Parti Çankırı milletvekili Dr. Nurettin Akman, ilimizde bulunan kurumlar ödenek akışında sorun yaşarlarsa biz takip ederek ödenek akışını sağlıyoruz, diyor...

Hastanenin hizmete girmemesi keyfilikten mi...
banner145

Çankırı’da hizmete girecek olan 180 yataklı Devlet Hastanesi, 8 yıldan bu yana adeta yılan hikayesine dönüştü!

Bülent Ecevit’in Başbakanlığında kurulan DSP-ANAP ve MHP koalisyon hükümetinin Sağlık Bakanı ve halen MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş tarafından 2001 yılında projelendirilen ve yapımına başlanılan hastane, bugün 2009 yılının Eylül ayına geldiğimiz şu günlerde hala hizmete girmiş değil!

Özellikle AK Parti hükümetinin 2002 yılından bu yana 7 yılı tamamlayan tek başına bir iktidar döneminde, Çankırı’daki 180 yataklı hastane bir türlü hizmete girmiyor.

AK Parti milletvekilleri, Çankırı’daki her konuşmalarında verilen hizmetlerle ilgili olarak saydıkça sayıyorlar! Ancak hizmet listelerine nedense bir türlü Devlet Hastanesinin açılışını koyamıyorlar!

Son günlerde Çankırı’da incelemelerde bulunan AK Parti milletvekili Dr. Nurettin Akman yapmış olduğu açıklamada “İlimizde bulunan kurumlar ödenek akışında sorun yaşarlarsa, biz takip ederek, ödenek akışını sağlıyoruz” diyor!

Şayet sayın milletvekilinin yapmış olduğu açıklama yani “yaşanan nakit akışı sorununu biz çözüyoruz” cümleleri gerçeği yansıtıyorsa, ister istemez şu soruyu sormadan edemiyoruz:

 

- Sayın Akman, yılan hikayesine dönen hastanenin hizmete girmesine engel olan nedeni siz açıklar mısınız?

 

Çankırı kamuoyu yanıtınızı merakla bekliyor!

 

Yıllardır tamamlanamayan hastanenin kapısındaki bu görüntü, mazinin ne kadar uzun olduğuna en büyük delil! Hastane kapısındaki iş makinası kaderine terkedilmiş durumda! Hastane Çankırı kamuoyunun beklentilerini körelttği gibi, ilk günlerde yapım çalışmalarında hizmet veren iş makinası, geçen süre içerisinde kahrından hangi hallere dönüşmüş!

 

Fotoğraflar: Çankırı Postası (Özel)

(Fotoğrafların izinsiz kullanılması halinde yasal haklarımızın kullanılacağının bilinmesini isteriz)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER