banner198

İGM Başkanı Ruhi Şeker savcılıktan serbest bırakıldı

İGM Başkanı Ruhi Şeker savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

İGM Başkanı Ruhi Şeker savcılıktan serbest bırakıldı
banner145

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker bugün sabah saatlerinde, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince adliyeye çıkarıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir'e  ifade veren Şeker, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Kamuoyu tarafından yakından tanınan ve sevilen Şeker'in, bazı gizli mihraklar tarafından bir tuzakla hedef halie getirilmeye çalışıldığı şüphesi üzerinde duruluyor.     



 Kumpasın yeni hedefi İGM Başkanı Ruhi Şeker

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, 17:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Biçer
Mustafa Biçer - 7 yıl Önce

Geçmiş olsun.Kardeşim.

Haktan Yana
Haktan Yana - 7 yıl Önce

bu yaşananlara inanmak gerçekten güç, ruhi şekeri hatta bu aileyi tanıyan herkes bilirki bu aileyi fetöyle ilişkilendirmek en saçma şey olur, neler oluyor nereye gidiyoruz,

Ali
Ali - 7 yıl Önce

Arkadaş lar buna benzer yüzlerce olayRuhi SeŞeker şanslı yine kanun hükmünde kararname ile görevlerine son veriliyor. Niye görevden alındıklarini bilmiyorlar gerekçe vakti zamanında fetonun Dersanesine çocuk gönderilmiş Asya bankasına kredi çekilmiş yada bunların sendikası na üye okunmuş bunlar yasal degilmiydi yasal değilse niye kapatılmadı saçma sapan işler 17_25 sonra bu işlemler devam etmiş se

pevrül
pevrül - 7 yıl Önce

Çamur at izi kalsın fetöcü teröristler bunu hep yapıyor ve etkili mücadele Velmedigi sürece daha vahim donuçlar doğacak..

YARENLER DİYARI
YARENLER DİYARI - 7 yıl Önce

Öncelikle geçmiş olsun.
Gerçeklerle bağdaşmayan Güzel Çankırımızın güzel insanlarından biride kurşunlu HOCAHASAN nüfusuna kayıtlı Komutanımız RAMAZAN KAYACI da haksız yere içerde yattığını bu Fetoyla filan hiçbir ilgi ve alakası olmadığı kanaatindeyiz.inşAllah komutanımızda biran önce hür olup özgürlüğüne kavuşur.
Mertin çıktığı Namertin çıkmadığı şehirdir ÇANKIRI...

Salih Gümüş
Salih Gümüş - 7 yıl Önce

Eğer Ruhi Şeker memur olsaydı şimdi açığa alınmış ilk KHK dada ihraç olmuştu. Anlat derdini marko paşaya. Evet bu şekilde asılsız suçlama ile binlerce eve ateş düştü. Şimdi empati zamanı eyyyy millet.

Yusuf KAHRİMAN
Yusuf KAHRİMAN - 7 yıl Önce

Geçmiş olsun. 30 yıldır tanıdığım milli ve yerli görüşü hakim kılmak için çalışan Ruhi Şeker fetö den sorgulanıyorsa birileri sapla samanı karıştırma var bu işte veya başka planlar var işin içinde.

hata
hata - 7 yıl Önce

devlet hata yapar mı ? enteresan...!


SIRADAKİ HABER