banner306
banner198

İki zabıta memuru gözaltına alındı

Çankrı'da iki zabıta memuru sahte ruhsat ve haksız kazanç elde ettikleri şüphesi yürütülen soruşturma kapsamında polis ekiplerince gözaltına alındı.

İki zabıta memuru gözaltına alındı
banner145
Çankrı'da iki zabıta memuru sahte ruhsat ve haksız kazanç elde ettikleri şüphesi ile polis ekiplerince gözaltına alındı.

Rüşvet ve yolsuzluk iddiaları ile gündeme gelen Çankırı Belediyesinde sahte ruhsat vererek rüşvet aldıkları iddiası ile suçlanan zabıta memurlar
M.Ç ve B.G polis tarafından dün akşam saatlerinde göz altına alındı. Zanlilar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


M.Ç ve B.G daha öncede Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından açığa alınmışlardı. Yürütülen soruşturma kapsamının Vali Vahdettin Özcan'ın talimatı ile idari  soruşturmanın genişlediği, Belediyede çalışan eski ve yeni bazı isimlerinde savunmasının  istendiği öğrenildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2017, 17:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kara Sayfa
Kara Sayfa - 8 yıl Önce

Sende bize diyorsun sahte ruhsat verdiler diyorsun ya kendi halime bakıyom da vAllahi simit parası yok ( sahte ruhsat nedir: vergi kaydı olmayan işyeri . Allah'a şükür birtane bile yok ) Hasan Öztürk de yazmış ya....
VAllahi hayatın bittiği çizgideyim ( Ama Allah diyor ya halini kula şikayet etme ama biz kulundan bela bulduk ki vay halimize ) ..Böyle yazmanız yaraladı biz size anlatalım dedik ama sizde anlamadınız halimizi.
Vedat bey Allah a emanet olun buraya kadar mış

SIRADAKİ HABER

banner304