banner306
banner198

Köy yoları için bir çalışma yapılmakta mıdır

İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt Ilgaz köylerinini ulaşım sorunu için bir sorun önergesi sundu.

Köy yoları için bir çalışma yapılmakta mıdır
banner145

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt Ilgaz ilçesinde bulunan bazı köylerin yollarının bozuk ve asfatlanmamış olmasından dolayı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a cevaplanması için bir soru önergesi sundu.

Kadir Gökmen Öğüt Soru Önergesinde şunlara değindi.

Çankırı ili, Ilgaz ilçesi, Söğütçük köyü, Bucura Yenice Köyü, Kızılibrik Köyü ve Kavaklı Köyü Karayolu bağlantıları bozuk ve asfaltlanmamış durumdadır. Köylü bundan dolayı yıllardır 10 Kilometre uzaklıktaki Çörekçiler Köyü yolunu kullanmaktadır. Özellikle kış aylarında mağduriyet yaşanmaktadır.

Çankırı ili, Ilgaz ilçesinde bulunan yukarıda adları belirtilen köy yoları için bir çalışma yapılmakta mıdır?

Çankırı ili, Ilgaz ilçesinde bulunan yukarıda adları belirtilen köylerin D-100 Kara yoluna bağlantıları ile ilgili bir planlama yapılmakta mıdır?

Bakanlığınıza bağlı bir genel müdürlüğün, mağduriyet yaşamakta olan köylülerin sorununun çözülmesi için çaba sarf eden köy muhtarlarının dilekçelerine cevap vermemesi sizce doğrumudur? 

Çankırı İli, Ilgaz ilçesine bağlı yukarıda adları belirtilen yolların bir an evvel yapılabilmesi için Karayolları Genel Müdürlüğüne ve İl Özel İdaresine en kısa sürede talimat vermeyi düşünüyor musunuz?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304