banner198

Kurşunlu da Kedi ve Köpek Kardeş Gibiler

Çizgi filmlere konu olan kedi ve köpek ilişkisi Kurşunlu’da farklı bir boyut kazanarak adeta kardeşliğe dönüştü.

Kurşunlu da Kedi ve Köpek Kardeş Gibiler
banner145

Çizgi filmlere konu olan kedi ve köpek ilişkisi Kurşunlu’da farklı bir boyut kazanarak adeta kardeşliğe dönüştü.

 

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde kedi ve köpeğin kardeşliği görenleri oldukça şaşırtıyor. İnsanların biribirini boğazladığı şu günlerde hayvanların ibretlik kardeşliği ilahi bir mesaj gibi.

 

Kurşunlu Şehit Ömer Akpınar Polis Karakolu’nda görevli polisler tarafından yavruyken alınarak karakolda büyütülen ve Marko adı verilen köpeğe bir gün ansızın çıka gelen sokak kedisi ile arkadaş oldu. O günden sonra yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen kedi ve köpek aynı kulübede uyumaya ve aynı kaptan yemek yemeye başladı.

 

Kedi ve Köpeğin insanları imrendirecek ölçüdeki arkadaşlığı karşısında seferber olan Polis Karakolu’nda görevli polisler, iki kafadarı kendi elleriyle yıkıyor rutin veteriner muayenesine kadar her türlü ihtiyacını karşılıyorlar.

 

“Kedi ve Köpeğin bu arkadaşça ilişkisi karşısında şaşırmamak elde değil” diyen Emniyet amiri Muzaffer Büyükçakır , “Makro ve arkadaşı kedinin her türlü ihtiyacını karşılıyoruz. Kendi ellerimizle yıkıyoruz. Veterinere götürüyoruz. Kedi ve köpeğin akşama kadar oynaşmaları görevli arkadaşlarımın ve benim günün stresini atmamıza önemli katkısı oluyor” diye konuştu..

 

Kedi ve köpeğin bu şekilde dost kalabilmesi insanlara da önemli bir mesaj niteliği taşımakta.

 

Haberimiz STV Televizyonunda

 

 

Haberimiz TRT Çocuk'ta Yayınlandı

 

Haberimiz FOX'ta Yayınlandı

 

 

Haberimiz TRT Haberde Yayınlandı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER