banner198

Kurşunlu’ya ateş düştü Uzman Çavuş şehit düştü

Uludere’de devrilen korucu olan şoför ile dokuz askerimizin şehit olduğu kazada Kurşunlu nüfusuna kayıtlı Uzman çavuş Murat Ustaoğlu’da şehit düştü.

Kurşunlu’ya ateş düştü Uzman Çavuş şehit düştü
banner145

Uludere’de devrilen araçta bulunan korucu olan şoför ile dokuz askerimizin şehit olduğu kazada, Kurşunlu nüfusuna kayıtlı Uzman çavuş Murat Ustaoğlu’da şehit düştü.

 

Şırnak'ın Uludere İlçesi Gülyazı Köyü'nde BDP'lilerin Irak sınırındaki hava operasyonunda ölen 34 kişinin ailelerine yapacağı ziyaret nedeniyle güvenlik önlemi almak için köye giden askerleri taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, 9 asker ile korucu olan minibüs sürücüsü olmak üzere 10 kişi şehit oldu. Kurşunlu nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Murat Ustaoğlu şehit olan askerlerimiz arasında yer alıyor.

 

Kurşunlu Sumucak nüfusuna kayıtlı olan Ustaoğlu’nun Çal mahallesindeki ailesine 16.32’de İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve ambulans eşliğinde gidilerek acı haber verildi. Murat Ustaoğlu'nun şehit olduğu haberini alan baba Cengiz Ustaoğlu, fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

 

Muhabirimiz Burak Cinli’nin şehidimizin evinin önünden aktardığı bilgiye göre; Ustaoğlu’nun evinde göğe ağıtlar ve ağlama sesleri yükseliyor.

 

Şehit Ustaoğlu'nun cenazesi bugün (22.08.2012) ikindi namazına müteakip Kurşunlu'nun Sumucak köyünde toprağa verilecek.

 

Çankırı’dan cenazeye katılacak halk için saat 15.00’da Belediye önünden, kamu görevlileri için ise saat 15.00’de valilik önünden araç kaldırılacaktır.

Kazayla ilgili kurtarma görüntüleri

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER