banner198

Mason simgesinin Çankırı duvarların da iş ne ?

Çankırı da sprey boyayla kentin duvarlarına işlenen grafitti çalışmasında Masonların subliminal mesajını Çankırı Postası ortaya çıkarttı.

Mason simgesinin Çankırı duvarların da iş ne ?
banner145

Çankırı’da sprey boyayla kentin duvarlarına işlenen grafitti çalışmasında Masonların subliminal mesajını Çankırı Postası ortaya çıkarttı.

 

Çankırı Postası/ Özel - Geçtiğimiz yıllarda Gençlik Spor İl Müdürlüğü duvarına grafiti sanatıyla uğraşan gençlerce spreyle çizilen grafitiler de ki subliminal * içerikli mesajı, Çankırı Postası ortaya çıkarttı.

 

Atatürk stadyumunun dış duvarlarına süsleyen ve her gün önünden yüzlerce insanın gelip geçtiği duvardaki masonik ve gizli mesajları kimse fark etmedi. Çankırı Postası Muhabiri Sait Şahin tarafından ortaya çıkartılan Tuğgeneral Zeki Durlanık caddesindeki duvar resimlerinde, mason localarının üçgen içinde tek göz simgesinin yer alması büyük tepki topladı.

 

Siyonizmin gizli teşkilatı masonluğun bir numaralı işareti durumunda ki figürlerin bin yıldır düşman işgaline uğramayan Çankırı’nın göbeğinde çizilmesine izin verilmesi, akıllara İsrail’in Başkenti Tel Aviv’de, Yahudiler Müslümanlarca bir duvara Mescidi Aksa’nın grafittisini çizmesine izin verirlermiydi sorusunu da beraberinde getiriyor.

 

Ankara da ki reklam panolarını Ilgaz resimleri süslediği şu günlerde, Çankırı duvarlarını masonik figürlerin süslüyor olması  bir hayli ilginç olsa gerek.!

 

*Subliminal mesaj: Başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından fark edilemezler, ancak bu mesajların insanın bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Subliminal teknikler reklamcılık ve propaganda alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Bu tekniklerin amaçları, etkililiği ve kullanım sıklığı konuları tartışmalıdır.

 

Subliminal mesajlari, en iyi kullanansa masonlar olmuştur. Yahudi kültürünü yayma ve bunu insan zihinlerine habersizce sokarak onların dinlerini bozmayı ve zihinlerini ele geçirmeyi tasarlayan medya, müzik , reklam ve sinema sektörünü ele geçirmiş kültürel sömürü düzenidir. Bu işaretler yoluyla masonlar, Müslümanların inançlarını yozlaştırmayı ve kültür, inanç yönünden o ülkenin insanlarını sömürmeyi amaç edinirler.

 

Amerikan dolarında, çizgi filmlerde, rock, pop ve arabesk müzikte, reklamlarda filmlerde, ve en sonunda subliminal mesaj Çankırı’da da var….

Şimdi o resme bakan bir vatandaşımız ‘Bu ne kardeşim? Ben bundan etkilenmem diyebilir’. Ama bu resim onun zihnine kazınmış artık .. Bir gün başka bir yerden bir güç şeklinde çıkarsa karsısına bu defa bunlar güçlü adamlar peşin hükmüne varmış olur.

 

Subliminal mesaj TV'de nasıl kullanılıyor linke tıkla ve izle

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER