banner198

Memur Senden İade-i Ziyaret

Memur Sen İl Temsilciliğinin MHP İl Başkanlığına İade-i Ziyaret

Memur Senden İade-i Ziyaret
banner145

Memur Sen İl temsilcisi Turgut Ünal ve bağlı sendikaların şube başkanları ile birlikte MHP İl Başkanlığı’nı iade-i ziyaret bulundu.

 

Memur-Sen İl Temsilci Turgut Ünal, MHP İL Başkanlığı’na atanan Ali Acıbunar ve yönetim kurulu tekrar tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.  Acıbunar, Memur-Sen heyeti tarafından yapılan ziyaretten memnun olduğunu, Memur Sen’in yapmış olduğu sendikal çalışmaları takip ettiklerini belirterek, Memur-Sen ile birlikte aynı yerde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ve sendikalar ile siyasi partilerin birbirlerini görüşlerini aktarmaları kadar doğal bir şeyin olmadığını belirtti.

 

Memur Sen İl Temsilcisi Turgut Ünal, “MHP İl Başkanlığı’nın daha önce sendikalarını ziyaret ettikleri için teşekkür ederek, iade ziyareti gerçekleştirdiklerini” söyledi.

 

Ünal,”Ülkede siyasi partilere ne kadar ihtiyaç varsa sendikalara da o kadar ihtiyaç vardır. Sendikanın amacı sadece memur haklarını korumakla ibaret değildir. Ülkenin ve yaşadığı ilin sorunlarının çözümünde tüm yöneticilerle birlikte hareket ederek doğru karar almalarına yardımcı olmaktır” dedi.

 

Memur-Sen Heyeti yapılacak genel seçimlerde başarı dileyerek, MHP İl Başkanlığı’ndan ayrıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER