banner198

KAMUSEN VE MEMURSEN’E ZİYARET

Rektör Savaş, Kamusen Ve Memursen Konfederasyonları İl Temsilcilikleri’ne iadeyi ziyarette bulundu.

KAMUSEN VE MEMURSEN’E ZİYARET
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Kamusen Ve Memursen Konfederasyonları Çankırı İl Temsilcilikleri’ne iadeyi ziyarette bulundu.

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Kamusen İl Temsilcisi Metin Memiş ve Memursen İl Temsilcisi Turgut Ünal’ı ziyaret etti. Konfederasyonlara bağlı sendikaların Çankırı Şube başkanlarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi olarak sivil toplum örgütlerine büyük önem verdiklerini bu sebeple de onları doğru şekilde bilgilendirmeye özen gösterdiklerini ifade eden Savaş Uluyazı Kampüsü’ndeki gelişmeler hakkında bilgi vererek “Genç bir üniversite olarak kısa zamanda çok iş başardık. Bizden daha eski üniversitelerin henüz bir kampüs alanı bile yokken biz bir yılda Uluyazı Kampüsü’müzde sekiz inşaata devam ediyoruz ki bunların üçü bitmiş durumda.” dedi.

 

İki ay gibi kısa bir süre zarfında Fen Fakültesi’nde sekiz adet araştırma ve çalışma laboratuvarı oluşturduklarını belirten Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, “Bu laboratuvarlar Uluyazı Kampüsü’nde kuracaklarımızın çekirdeğini oluşturmaktadır. Pek çok üniversitede bu laboratuarlarda olan malzeme yok. Bu aynı zamanda bizim eğitim kalitemizin de bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER