banner198

Özenç;Faaliyetlerimizi beğeniyle izleyeceksiniz!

Ömer Lütfi Özenç, Ankarada yeni kurulan Kurşunlu Dernekler Birliğiyle ilgili önemli bilgiler verdi

Özenç;Faaliyetlerimizi beğeniyle izleyeceksiniz!
banner145

Kurşunlu’da yapılan Vefa Gecesine katılan Yeğenbey Vergi Dairesi müdürü Ömer Lütfi Özenç, Ankara’da yeni kurulan Kurşunlu Dernekler Birliğiyle ilgili önemli bilgiler verdi.

Böyle bir gecede bulunmaktan son derece keyif aldığını söyleyen Ömer Lütfi Özenç, “Memleketimizin işini güzel yapan insanları burada bizlere takdim ediliyor. İşini güzel yapmak ve bu ödüle layık görülmek gerçekten çok önemli” dedi.

İstanbul’da Çankırı Dernekler Federasyonunu kurduktan sonra geçici bir süreliğini Ankara’ya geldiğini ifade eden Özenç,  Ankara’da ilçe merkezi beş belde ve yirmi üç köy derneği ile birlikte Ankara Kurşunlu Dernekler Birliğini kurma çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Amaçlarının Ankara’da ki Kurşunluları, köyleriyle birlikte bir çatı altında toplamak ve birliktelik sağlamaktan ibaret olduğunu söyleyen Özenç,  “Bunun devamında Kurşunlu Dernekler Birliği gençlerimizin yöre kültürünü tanımaları bilmeleri ve onu yaşamaları manasında çalışmalar yapacak. Hem de büyük vilayetlerde bulunan federasyonların etkinliklerini daha etkin hala getirmek için Çankırı Dernekleri Federasyonu’nun önder kuruluşları arasında yer alacak.  Bu çerçevede kısa bir bilgilendirmeyi yapmış oldum. Bundan sonra hem İstanbul’da ki hem de Ankara’da ki Kurşunlu Dernekler Birliğimizin faaliyetlerini çok daha güçlü çok daha beğeniyle izleyeceksiniz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER