banner198

Protokolün Kurban Pazarlığı

Protokolün bir vatandaş için yaptığı kurban pazarlığı güne damgasını vurdu.

Protokolün Kurban Pazarlığı
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Milletvekili Av. İdris Şahin ile birlikte kurban satış ve kesim yerlerini gezerek bir vatandaş için kurbanlık pazarlığı yaptı.

 

Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Musa Çağlar ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı havyan pazarı ziyaretinde, alanda bulunan vatandaşlara kolonya ve çikolata ikram edildi.

 

Celeplerle sohbet ederken kurban pazarlığına da şahit olan Milletvekili Av. İdris Şahin ve Belediye Başkanı İrfan Dinç, celep Satılmış Aka ile alıcı Halit Efe arasında gerçekleşen geleneksel kurban pazarlığına aracı olarak fiyatı 4 bin 500’den 4 bin 400’e çektiler.

 

Kurban Bayramı için hayvan pazarında da gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “Hep birlikte hayvan pazarını gezmeye, celeplerimizin hatırını sormaya, vatandaşlarımızın kurbanlık alışverişini görmeye geldik. Burada her şeyin seyrinde gittiğini görmek bizi memnun etti. Yine de bir uyarıda bulunmak istiyorum. Medyadan da takip ettiğiniz üzere hayvan hırsızlığı ve sahte para ciddi bir sorun. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı uyaralım. Uyanık olsunlar ki, emekleri boşa gitmesin.”  dedi.  

 

 İki vatandaş arasındaki sıkı pazarlığa aracılık eden Milletvekili İdris Şahin “Bugün burada birçok kurban pazarlığına şahit olduk. Dinimizin ve kültürümüzün bir parçası olan pazarlığa dahil olarak her iki tarafa da yardımcı olduğumuz için memnunuz. Alışverişten vatandaşlarımızın da memnun olduğunu gördük. İnsanlarımızın yaşamını kolaylaştırmak hepimizin görevidir” diyerek kısa bir demeç verdi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER