banner198

Rektör yardımcığı devir teslimi yapıldı

Dr. Mehmet Beşirli Rektör Yardımcısı olarak atandı.

Rektör yardımcığı devir teslimi yapıldı
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Beşirli Rektör Yardımcısı olarak atandı.

 

22.10.2008 tarihinden itibaren Rektör Yardımcılığı görevini sürdüren Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ziya Şimşek görevini Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Beşirli’ye devretti.

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlük Ana Binası’nda gerçekleştirilen devir-teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Ziya Şimşek, görev süresi içerisinde üniversitemizin başarısı için çaba sarf ettiğini ve bundan sonra da kendisine verilen her türlü görevi yapacağını belirterek yeni görevinde Prof. Dr. Mehmet Beşirli’ye başarılar diledi.

 

Rektör Yardımcısı ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Beşirli ise yaptığı konuşmasında yaptığı başarılı hizmetler için Prof. Dr. Ziya Şimşek’e teşekkür ederek, bu görevin bir nöbet olduğunu, kendisinin de bu nöbeti devraldığını ifade etti. Görev süresi zarfında Prof. Dr. Ziya Şimşek’in tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğini dile getiren Prof. Dr. Mehmet Beşirli, üniversitemizin gelişmesi ve büyümesinin akademisyenler başta olmak üzere herkesin görevi olduğunu, bunu başarmak için de başta Rektörümüz Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş olmak üzere akademik ve idari kadroların mesai kavramı olmaksızın çalıştığını vurguladı.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER