banner198

Savaş, Macar öğrencileri ağırladı

Rektör Savaş Meslek Yüksekokulunda staj yapan Macar öğrencileri makamında kabul etti

Savaş, Macar öğrencileri ağırladı
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Çankırı Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümünde staj yapan Macar öğrencileri makamında kabul etti.

 

Avrupa Birliği projeleri çerçevesinde Çankırı Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümünde bir ay süre ile staj yapmak için Macaristan’dan gelen öğrenciler Antonhy Stumpf ve Tommy Erdei,  Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rıza Gürbüz, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Mikail Kara’nın eşliğinde Rektör Savaş’ı ziyaret ettiler.

 

Ziyarette, Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rıza Gürbüz, Meslek Yüksekokulu olarak uluslararası ilişkilere ve işbirliklerine önem verdiklerini vurguladı.

 

Macar öğrencilerle tarihi Macar-Türk dostluğu üzerine sohbet eden Rektör Savaş ziyarette, Erasmus programı çerçevesinde Çankırı Karatekin Üniversitesi öğrencilerinin de Macaristan’a gittiklerini belirtti. Macar öğrencilerde gördükleri eğitimden ve ilgiden dolayı Rektör Savaş’a teşekkür ettiler.

 

Ziyaretin sonunda Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, öğrencilere Çankırı’yı ve Çankırı Karatekin Üniversitesini tanıtıcı materyaller hediye etti.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER