banner198

Turizm Dünyası fuarında Çankırı da yerini alıyor

Çankırı Valiliği, İstanbul EMITT & Doğu Akdeniz Uluslar Arası Turizm ve Seyahat Fuarında

Turizm Dünyası fuarında Çankırı da yerini alıyor
banner145

Yurdumuzun her köşesiyle birlikte 60’ın üzerinde ülkeyi İstanbul’da buluşturan ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak kabul edilen 09-11 Şubat tarihlerinde açık olacak EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Çankırı da yerini alıyor.

Aralık ayında İzmir’de gerçekleştirilen Travel Turkey Fuar ve Konferansında yer alan Çankırı, 09-12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan “16. EMITT&Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”na da katılım için hazırlıklarını tamamladı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce yürütülen fuar hazırlıkları çerçevesinde Çankırı tanıtımına katkıda bulunan kurumlar ile turizme hizmet eden tesis ve işletmeler de fuarda yer alacaklar.

Çankırı'nın kültürel değerleriyle, turizm potansiyelimizin ana unsurlarını ön plana çıkartan Çankırı Standında; Taş Mescit, Tuz Mağarası ve İnandıktepe Vazosunun büyük boy maketleri, Yıldıztepe Turizm Merkezine ait fotoğraflar ile Yaran Köşesi yer alacak. Bunun yanında Çankırı’nın değerlerini tanıtan çeşitli broşür, dergi ve basılı eserlerde stantda bulunacak.

Fuar alanı 12 numaralı salonda bulunan Çankırı Standını ziyaret edenlere bu yıl ilk kez el değirmeninde çekilmiş kaya tuzunun yanı sıra kızılcık eğşisi ve küpecik peyniri ile yapılan ince ekmek muskası ikram edilecek. Ayrıca standı gezen ilgililere çeşitli hediyeler de verilecek.

09-10 Şubat Perşembe ve Cuma günleri turizm profesyonellerine hitap edecek fuar, 11-12 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri halkın ziyaretine açık olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER