banner306
banner198

Vali Özcan Müftülük ve Diyanet sen i ağırladı

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Vali Özcan, Çankırı Müftülüğü ve Diyanet-Seni Makamında kabul etti.

Vali Özcan Müftülük ve Diyanet sen i ağırladı
banner145

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Vali Özcan, Çankırı Müftülüğü ve Diyanet-Sen’i Makamında kabul etti.

Vali Vahdettin Özcan’ın kabulüne  İl Müftüsü Arslan Türk ve Diyanet-Sen Şube Başkanı Osman Doğan beraberindeki heyet ile birlikte katıldı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaret eden Müftü Türk, Vali Vahdettin Özcan’a çiçek takdim ederken, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından da hediye etti.

Müftü Türk, Kutlama programının Cumartesi günü Sultan Süleyman Camiinde sabah namazı sonrası yapılan ikramlarla başladığını, 17 Nisan Salı günü Kız Kur’an Kursları arasında bilgi yarışması yapılacağını, 18-19-20 Nisan tarihlerinde Kan Bağışı Kampanyası yapılacağını, 18 Nisan akşamı Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonunda Ankara Müftüsü M.Hakkı Özer’in katılımı ile “Hz.Peygamber ve Kardeşlik Hukuku” konusunda konferans verileceğini ve Kutlu Doğum Pilavı ikram edileceğini ve etkinliklerin Cuma günü Sultan Süleyman Camiinde yapılacak Hatim Duası ve Mevlüt ile tamamlanacağını ifade etti.

Vali Vahdettin Özcan, Çankırı’nın gelenek ve göreneklerine bağlı bir il olduğunu belirterek, “Sizlerin nezdinde tüm Çankırı halkının Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum” dedi.

Daha sonra Diyanet-Sen Şube Başkanı Osman Doğan ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Özcan, ziyarete katılan konuklara ziyaret anısına çekilen fotoğraflar ile Çankırı Yaran Kitabı’nı hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304