banner198

Vekil Filiz Önerdi Anketten kim çıkarsa onu aday yapalım!

AK Parti’de seçim takviminin açıklamasına bir ay kala aday adaylığı süreciyle ilgili siyasi mesajlar gelmeye başladı.

Vekil Filiz Önerdi Anketten kim çıkarsa onu aday yapalım!
banner145

AK Parti’de seçim takviminin açıklamasına bir ay kala aday adaylığı süreciyle ilgili siyasi mesajlar gelmeye başladı.

Kurşunlu’da Şekerler ailesi tarafından AK Parti teşkilatlarına verilen iftar programında konuşan Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı’da bütün ilçelerde belediye başkanlıklarını almayı kendilerine hedef seçtiklerini, ellerinden geldiği kadar hata yapmamaya özen göstererek en iyi adayla seçimlere gireceklerini ifade etti.

Filiz, belediye başkan adayını belirleme konusunda Genel Merkeze öneride bulunduğunu ve kendilerine fikirlerini sormadan adayları 11 ilçede yapılacak anket neticesine göre kim seçme önerisinde bulunduğunu anlattı. “Hem bizim üzerimizden vebal kalkar” diye konuşan Filiz, teşkilata birlik mesajı verdi.

Çivitçioğlu İddialı Konuştu!

Kurşunlu’da ki aynı iftar programında söz alan AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti ailesi olarak Kurşunlu Belediyesine AK Parti bayrağını dikecekleri iddiasında bulundu.

 AK Parti iktidarının Kurşunlu’ya yaptığı icraatların ilçede kendini gösterdiğini ifade eden Çivitçioğlu, “ Asfalt, doğalgaz, TOKİ, seramik fabrikası ile köy ve beldelere bir çok hizmetin AK Parti döneminde kazandırıldığını anlattı.

Aday adaylık süreciyle ilgili konuşan Çivitçioğlu, “Ak Parti’de aday adayı olmak herkesin en demokratik hakkıdır. Gelir partimize müracaatını yapar aday adayı olabilir. Ama bizim ilçe teşkilatımızı, belediye başkan aday adaylarımızı tanımayan insanları bizde tanımakta zorlanırız.” şeklinde konuştu.

Şekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Şeker’de davetlerine katılan arkadaşlarına teşekkür ederek birlik ve beraberlik içerisinde seçim sonuna kadar çalışacaklarını vurguladı.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER