banner198

Vekillerden Ortak Açıklama

Ak parti Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, hükümet tarafından Karatekin Üniversitesine aktarılan bütçe hakkında ortak bir açıklamada bulundular.

Vekillerden Ortak Açıklama
banner145

Ak parti Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Karatekin Üniversitesine aktarılan 53 milyon 958 bin TL’lik bütçe hakkında ortak bir açıklamada bulundular.

İdris şahin ve Hüseyin Filiz'in basın açıklaması:

"2012 Yılı Bütçe görüşmelerinde Çankırı Karatekin Üniversitesi Bütçesi için AK Parti hükümeti tarafından 53.958.000 TL teklif edilmiş olup, söz konusu teklif TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunca aynen kabul edilmek suretiyle TBMM genel kuruluna sunulmuştur.

TBMM genel kurulunda 11.12.2012 tarihinde yapılan görüşmeler sonrasında Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen ve hükümetin teklifinin aynen kabul edildiği Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü bütçesi TBMM Genel Kurulu’nda da CHP, BDP ve MHP’nin ret oylarına karşılık AK Parti Gurubunun oyları ile 53.958.000 TL olarak kabul edilmiştir.

Üniversitemize ve Çankırı’mıza hayırlı olmasını temenni eder, bütçenin Üniversitemizin hızla büyümesinde, öğrencilerimizin daha rahat koşullarda eğitim görmesine katkı sağlamasını cenabı Allahtan niyaz ederiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER