banner198

Yarenler kültür merkezi için destek istedi...

Ahi Yaran Meclisi ve Yaşatma Derneği yönetimi ve Belediye Başkanı İrfan Dinç Yaren Kültürünün geleceğini konuştular...

Yarenler kültür merkezi için destek istedi...
banner145

Ahi Yaran Meclisi ve Yaşatma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret edip Yaren Kültürünün geleceğini konuştular.

 

Çankırı’da Yaran Kültür Merkezinin hayata geçirilmesi için proje çalışmalarının başladığını söyleyen Ahi Yaran Meclisi ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Absarılıoğlu “Gerçekleşmesini en çok arzuladığımız “Yaran Kültür Merkezi” için gerekli çalışmalara başlandı. Bu konuda sizin desteğinize çok ihtiyacımız var. Düşündüğümüz bu projeyi çok önemsiyor ve sizlerin de desteğini bekliyoruz ” dedi.

 

Ahi Yaran Meclisi ve Yaşatma Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, göreve ilk geldiği günden itibaren belediye hizmetleri yanında kültürel alanda da önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek “Çankırı’nın hem ekonomik anlamda hem de sosyo kültürel anlamda gelişip kalkınması için sivil toplum kuruluşlarına büyük görev düşmektedir. Yaran Kültür Merkezi’nin oluşumu için bizler de imkanlarımız ölçüsünde sizlere destek olmaya çalışacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER