banner198

Yaşanan belirsizlik taraftarı arayışa soktu!

Çankırı Belediyesporda yaşanan belirsizlik, taraftarın imza kampanyası açmasına neden oldu. Amigo Yücel kulübe karşı gösterilen duyarsızlığa adeta isyan ediyor!

Yaşanan belirsizlik taraftarı arayışa soktu!
banner145

Kulübün futbol şubesinin kapanması ihtimali Çankırı Belediyespor taraftarları amigo Yücel önderliğinde şehirde imza kampanyası başlatılmasına neden oldu.

 

Çankırı Belediyespor’un devri konusunda yaşanan krizden sonra kulübün kapanacağı endişesi şehirde taraftarlar arasında büyük endişeye neden oldu.

 

Yıllardır kulübün amigolunu üstlenen Yücel Karsavuran önderliğinde açılan “Kulübüne sahip çık” kampanyasında dün itibariyle 5 bine yakın imza toplandı.

 

Belediye Pasajının önünde açtıkları imza masası ile Çankırı’lıya seslenen Amigo Yücel “Bu şehrin insanı Çankırı Belediyespor’a sahip çıkmalı! Yaşanan duyarsızlığa isyan ediyorum! Sayın Valimize de çıktım söyledim! Kulüp en kısa sürede Sevda Şireci’ye devredilmeli. Bu anlaşmayı engelleyenler açıklanmalı! Biz taraftarlar olarak Sevda hanımı bu takımın başında başkan olarak görmek istiyoruz!” dedi.

 

A'DAN Z'YE HERKES DUYARSIZ!

Amigo Yücel Karsavuran açtıkları imza kampanyasında taraftara şu mesajı veriyor:

 

“Bir Çankırı sevdalısı olarak Çankırı Belediyespor kulübüne karşı duyarsız kalınmasını, adeta sahipsiz bırakılarak kulübün kapanma noktasına getirilmesini kabul etmiyorum.


Çankırı Belediyesporu kulübü bugüne kadar yaptıkları ile birçok mutluluğu Çankırı halkına yaşatmıştır. Bu mutlulukları bize yaşatan kulübün sanki sahipsizmiş gibi ne olacağı bilinmeden bir köşede bekletilmesi tüm Çankırılıları üzmektedir. Gördüğümüz kadarıyla Çankırı’nın önde gelen siyasetçileri, bürokratları ve özel sektör temsilcileri bu gidişe sessiz ve ilgisiz kalmaktadırlar.

 

‘Ben Çankırı sevdalısıyım’ diyen herkesi kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz.”

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER