Çankırı FK’nın tecrübeli golcüsü Mehmet Gürkan Öztürk, takımının 2-1 kazandığı AVS Çaycuma SK karşılaşmasının ardından Çankırı Postası’na canlı yayında açıklamalarda bulundu.
Maçın zorluk derecesine dikkat çeken Öztürk, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirtti.
Çaycuma ekibinin sahaya 5 maçlık galibiyet serisiyle çıktığını hatırlatan deneyimli futbolcu, mücadeleyi “6 puanlık maç” olarak nitelendirdi.
Öztürk, “Evimizde ilk yarıda oynayacağımız en zor karşılaşmanın Çaycuma maçı olacağını biliyorduk. Onlar da üst üste galibiyetlerle geliyor ve bizi yakından takip ediyorlardı. Bu nedenle hem kendi puanımızı artırmak hem de rakibimizin önünü kesmek istiyorduk” dedi.
İkinci yarıda oyuna dahil olduğunu hatırlatan Öztürk, takım arkadaşlarının mücadele gücüne vurgu yaptı:
“Geriye düşmemize rağmen çok doğru bir reaksiyon gösterdik ve 2-1 öne geçtik. Taraftarımızın desteği de çok büyüktü. Onlar her zaman bize güç veriyor.”
Açıklamalarını sezon hedefiyle tamamlayan Öztürk, “Bu birliktelikle sezon sonunda inşallah şampiyonluğa ulaşacağız” ifadelerini kullandı.




