Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kentte görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek hekimlerin ve sağlık personelinin bayramını kutladı.

MHP Çankırı İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ziyaret programı kapsamında, sağlık hizmetlerinin yükünü fedakârca omuzlayan doktorlar ve sağlık çalışanları görev yaptıkları kurumlarda ziyaret edildi.

Ziyaret programına KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hicran Ekerbiçer, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Pirinç, İl Başkan Vekili İsmail Çakmak ile parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Heyet, Çankırı Devlet Hastanesi, Özel Karatekin Hastanesi ve merkezde bulunan Aile Hekimliği birimlerini ziyaret ederek, beyaz önlükleriyle insan sağlığı için görev yapan hekimlerin ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik etti.

Sağlık çalışanlarına çiçek takdim edilen ziyaretler, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 181. yılı Çankırı’da kortejle kutlandı
Türk Polis Teşkilatı’nın 181. yılı Çankırı’da kortejle kutlandı
İçeriği Görüntüle

57B7Ffe2 4318 4289 A425 3E0A2161Aaa8

E64Ad79B Cb47 4Fda 8F83 75Ad6C45B3D7

Kaynak: Bülten