Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Bezci, mesajında şu sözlere yer verdi:

“Atalarımızın kanıyla, canıyla kurduğu bu kutlu Cumhuriyet; Türk milletinin bağımsızlık sevdasının, iman gücünün ve milli iradesinin eseridir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun idare” diyerek emanet ettiği Cumhuriyet, bizlere sadece bir yönetim biçimi değil; bağımsız yaşama onurunun ve Türk kimliğinin sembolü olmuştur.

Bizler, ecdadımızın emaneti bu vatanı; millet, bayrak, devlet ve ezan sevgisiyle, Cumhuriyetimizin değerlerine sadakatle korumaya devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 102. yılı vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Çankırı’da İl Sağlık Müdürü Bulut, Orta Devlet Hastanesi ve 112’yi Ziyaret Etti
Çankırı’da İl Sağlık Müdürü Bulut, Orta Devlet Hastanesi ve 112’yi Ziyaret Etti
İçeriği Görüntüle

Ne mutlu Türk’üm diyene!”

Kaynak: Bülten