banner306
banner198

Çankırı Devlet Hastanesi zemin kaplamaları dökülüyor!

Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisinde yer alan zemin kaplamaları kazalara davetiye çıkartıyor.

Çankırı Devlet Hastanesi zemin kaplamaları dökülüyor!
banner145

Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisinde yer alan zemin kaplamaları kazalara davetiye çıkartıyor.

Çankırı insanının sağlık hizmeti alması noktasında 2. basamak hizmeti veren Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisinde aşınan ve yırtılan zemin kaplamalarının perişan hali fotoğraf görüntülerine yansıdı. Çankırı Postası Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre; insanların gelip geçerken takıldığı acil servis zemini aylardır yamalı bohça gibi duruyor. Yaralı hastaların ve yaşlı insanların takılıp düşmesine davetiye çıkaran zeminde ise bazı yerler yama yapılarak bandaja benzeyen malzeme ile tutturulmaya çalışılmış. Bazı yerlerde ise zeminin çukura dönüştüğü, betonun aşınmasıyla birlikte kumların etrafa saçıldığı dikkatlerden kaçmadı.

Bu ne ihmalkârlık, bu ne beceriksizlik böyle?

Sık sık ihmalkârlıklar, eksiklikler ve yöneticilerinden bazılarının yolsuzluk ve usulsüzlük dosyalarıyla gündemde ki yerini koruduğu hastanede, acil servis zeminin gizli tuzağa dönüşmüş hali “Çankırı insanı buna mı layık?” sorusunu beraberinde getiriyor.

Tuzağa dönüşmüş durumda -

Hastaneler, yapılış amaçları gereği hastalara hizmet ettikleri için mekanların kullanıcı gereksinmelerine cevap verebilecek nitelikte ve fiziksel standartların çok iyi korunması gerekiyor. Söz konusu görüntülerde ise yaralanmalara davetiye çıkartan söz konusu zemin kaplamaları, acil servise sedye ile getirilen yaralıların düşmesine daha büyük yaralanmalara yol açmasına neden olabilecektir.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2022, 01:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Uyarı
Uyarı - 2 yıl Önce

Vesayetçiler noldu unuttuk mu, halk unutmaz. Siyaset acilen bu sendikacıları temizlemeli zarar verdiğini gördüklerinde çok geç olacak.

adalet
adalet - 2 yıl Önce

yöneticilerinden bazılarının yolsuzluk ve usulsüzlük dosyalarıyla gündemde ki yerini koruduğu hastane demişsini ya bunları tek tek kanıtlayacaksın inşAllah yüce türk mahkemelerinde hep birlikte göreceğiz.


Çankırı Postası

Merak etme
Merak etme @adalet - 2 yıl Önce

En iyi senin bildiğin gerçeklerin, ortaya çıkma gibi bir huyu vardır, bu arada bu tür dosyalarda zaman aşımı olmaz, Er yada geç, hakkettiğin yere gideceksin.

SIRADAKİ HABER

banner304